TÜRKİYE İZLANDA MAÇI BİLET FİYATLARI

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası A grubunda mücadele eden Milli Takımımız son maçını İzlanda ile yapacaktır. Gruptan çıkma şansını son maça yani İzlanda maçına bırak Türkiye bilindiği gibi İzlanda ile 13 Ekim Salı akşamı karşılaşacak ve gruptan çıkma mücadelesi verecektir. Grupta 15 puan ile 3. sırada yer alan Türkiye Hollanda ile gruptan çıkma savaşı içerisindedir. Hollanda'nın ise 13 puanı bulunmakta ve oda 13 Ekim Salı akşamı Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecektir. Şimdi tüm Türkiye'nin gözü kulağı 13 Ekimde oynanacak olan Türkiye İzlanda maçı ve Hollanda Çek Cumhuriyeti maçında olacaktır. Ayrıca bu büyük heyecanı sahada canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar ise Türkiye İzlanda maçı bilet fiyatlarını merak etmektedirler. Bizde sizler için bu yazımızda Türkiye İzlanda maçının bilet fiyatları hakkındaki bilgileri derledik.

Türkiye İzlanda Maçı Bilet Fiyatları Ne Kadar
1. Kategori: 75 TL
2. Kategori: 40 TL
3. Kategori: 20 TL

Türkiye İzlanda Maçı Biletlerini Nasıl Nereden Alabilirim
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, milli maç biletleri "https://bilet.tff.org" üzerinden ve Konya Store, Konya Büyükşehir Torku Arena, Zafer Meydanı Turkcell Cincin ve Kule Site AVM Turkcell Ekopa gişelerinden satışa sunulacak.

Türkiye İzlanda maçına özel olarak yapılan bir diğer yenilik ise, TFF’nin internetteki mağazası üzerinden daha önce 95 liraya satılan milli takım taraftar formasına, İzlanda maçına özel indirim yapıldığı bildirildi. Futbolseverlerin, maç biletlerini temin ederken milli takım taraftar formasını da 95 lira yerine 65 liraya satın alabileceği, formaların futbolseverlere kargoyla ücretsiz olarak ulaştırılacağı kaydedildi.

İşte Grubumuzun Puan Tablosu
1. İzlanda 20 puan
2. Çek Cumhuriyeti 18 puan
3. Türkiye 15 puan
4. Hollanda 13 puan
5. Letonya 5 puan
6. Kazakistan 2 puan

türkiye izlanda maçı biletleri, türkiye izlanda maçı bilet fiyatları, türkiye izlanda maçının bilet fiyatları, türkiye izlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, turkiye izlanda maci bilet fiyatlari, turkiye izlanda maci biletleri nerde satılıyor, türkiye izlanda maçı nerde oynanacak, turkiye izlanda maci ne zaman, hollanda cek cumhuriyeti maci ne zaman,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top