hatirla-gonul-yusuf-engin-ozturk-kimdir
HATIRLA GÖNÜL DİZİSİ YUSUF KİMDİR

Muhteşem oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyici karşısına çıkan Hatırla Gönül dizisi ilk bölümü ile oldukça beğeni kazandı. Başrollerinde Gökçe Bahadır. Engin Öztürk, Onur Saylak, Selen Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Hatırla Gönül dizisi ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Hatırla Gönül dizisi oyuncuları arasında olan ve başrolde yer alan isimlerden biri olan Engin Öztürk dizide en çok beğenilen ve aranılan isimlerin başında gelmektedir. Bizde sizlere bu yazımızda Hatırla Gönül dizisindeki Yusuf karakteri hakkındaki bilgileri derledik. İşte Engin Öztürk ve Yusuf karakteri hakkında merak edilenler.

HATIRLA GÖNÜL DİZİ OYUNCULARI>>

Hatırla Gönül Dizisi Yusuf Karakteri Kimdir?

Engin Öztürk Kimdir

Hatırla Gönül dizisinde Yusuf karakterini canlandıran Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur. 2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir. 2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü üstlenmiştir. Şimdi ise Star Tv Hatırla Gönül dizisinde Yusuf karakterini canlandırmaktadır. 

Engin Öztürk Rol Aldığı Diziler
2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne?
2013 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2013 - Muhteşem Yüzyıl Şehzade Selim
2014 - Hayat Yolunda Dr. Cem Korcan
2015 - Hatırla Gönül Yusuf

hatırla gönül dizisi yusuf, hatırla gönül dizisindeki yusuf kimdir, hatırla gönül dizi oyuncuları, hatırla gönül dizisi yusuf kim, hatırla gönül dizisi yusuf karakteri, hatırla gönüldeki yusuf, engin öztürk kimdir, engin öztürk kaç yaşında, engin ozturk resimleri, engin öztürk boyu kilosu kac, engin öztürk biyografi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top