KİRALIK AŞK İZ KİMDİR 

Star Tv'nişn sevilen dizisi Kiralık Aşk'a yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak diziye katılan isim Leyla Lydia Turgutlu isimli oyuncu oldu. Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademli, Sinem Öztürk, Sanem Yeles gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasına güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu İz karakteri ile Ömer İplikçi'nin liseden eski sevgilisi olarak diziye dahil oldu.

Kiralık Aşk dizisine yeni dahil olan İz karakterini canlandıran güzel ve dikkat çekici olan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu hakkında merak edilenleri biyografisini,yaşını ve resimlerini sizler için araştırdık derledik.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI KİMLER>>>

Kiralık Aşk Dizisindeki İz Karakteri Kimdir 

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? 
Kiralık aşk dizisinde Ömer İplikçi'nin eski sevgilisini canlandıran İz, Leyla Lydia Tuğutlu 1989 yılında Berlin de doğmuştur. 26 yaşında olan güzel oyuncu Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. 5 yıl müzik ve keman dersleri almıştır. Bu süre içinde model ajansında çalışarak kariyerine devam etmiş. İstanbul Üniversitesinde Alman dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Güzel oyuncu Leyla Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci olmuştur. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de "Gelecek vaad eden model" seçildi. Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmıştır.

Leyla Lydia Tuğutlu Boyu: 1,75
Leyla Lydia Tuğutlu Kilosu: 60
Leyla Lydia Tuğutlu Göz Rengi: Kahverengi
Leyla Lydia Tuğutlu Saç Rengi: Kahverengi

Leyla Lydia Tuğutlu Oynadığı Dizi ve Filmler 
2008 - ES-ES İrem Başrol Oyuncusu
2010 - Kirli Beyaz Melis Yardımcı oyuncu
2012 - Karadayı Songül Kara Yardımcı Oyuncu
2013 - Günce Aslı Başrol Oyuncusu
2014 - İçimdeki Ses Ayşıl Başrol Oyuncusu
2015 - Kiralık Aşk İz Konuk oyuncu

kiralık aşk iz, kiralık aşk iz kimdir, kiralık aşk iz karakteri kim, kiralik ask iz kim, kiralık aşk ömerin sevgilisi kimdir, kiralık aşk iz resimleri, kiralik ask iz gercek adi, leyla lydia turgutlu kimdir, leyla lydia turgutlu kaç yaşında, leyla lydia turgutlu resimleri, leyla lydia turgutlu boyu kilosu kaç, leyla lydia turgutlu biyografi, leyla lydia turgutlu yasi boyu kac,

Leyla Lydia Tuğutlu Resimleri
     

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top