hatirla-gonul-dizisi-gonul-gokce-bahadir-kimdir
HATIRLA GÖNÜL DİZİSİ GÖNÜL KİMDİR

Muhteşem oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyici karşısına çıkan Hatırla Gönül dizisi ilk bölümü ile oldukça bağeni kazandı. Başrollerinde Gökçe Bahadır. Engin Öztürk, Onur Saylak, Selen Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Hatırla Gönül dizisi ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Hatırla Gönül dizisi oyuncuları arasında olan ve başrolde yer alan isimlerden biri olan Gökçe Bahadır dizidie en çok beğenilen ve aranılan isimlerin başında gelmektedir. Bizde sizlere bu yazımızda Hatırla Gönül dizisindeki Gönül karakteri hakkındaki bilgileri derledik. İşte Gökçe Bahdır ve Gönül karakteri hakkında merak edilenler.

HATIRLA GÖNÜL DİZİ OYUNCULARI>>

Hatırla Gönül Dizisi Gönül Karakteri Kimdir?

Gökçe Bahadır Kimdir

Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu. Gökçe Bahadır, mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk’te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Ali Sunal ile bir süre evli kalmıştır.Çift 23 Şubat 2012 tarihinde boşanmışlardır.

Gökçe Bahadır Yaşı: 34
Gökçe Bahadır Boyu: 1,67
Gökçe Bahadır Kilosu: 56
Gökçe Bahadır Twitter Adresi: twitter.com/Gokcebahadir
Gökçe Bahadır Facebook: www.facebook.com/pages/GOKCE-BAHADIR

hatırla gönül dizisi gönül,hatırla gönül dizisindeki gönül kimdir, hatırla gönül dizi oyuncuları, hatırla gönül dizisi gönül kim, hatırla gönül dizisi gönül karakteri, hatırla gönüldeki gönül, gökçe bahadır kimdir, gökçe bahadır kaç yaşında, gökçe bahadır resimleri, gökce bahadir boyu kilosu kac, gokce bahadir biyografi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top