almanya-gurcistan-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
ALMANYA GÜRCİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa şampiyonasında bu akşam D grubu maçlarında bu hafta 10. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Bu akşam oynanacak olan maçlar arasında D grubundaki takımlardan olan Almanya ile Gürcistan karşı karşıya gelecektir. 11 Ekim Pazar akşamı saat 21:45'te başlayacak olan Almanya Gürcistan maçını sizlere anlık olarak maç saatinde canlı olarak buradan aktaracağız. Maçın başlaması ile birlikte Almanya Gürcistan maçı kaç kaç ve maçın golleri gibi bilgileri anlık olarak sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz. İşte Almanya Gürcistan maçı bilgileri..

ALMANYA 2 - 1 GÜRCİSTAN
Goller
50. Dakika Müllüer
53. Dakika Kankava
79. Dakika Kruse

Maç: Almaya Gürcistan Maçı
Tarih: 11 Ekim Pazar
Saat: 21:45
Stat: Red Bull Arena

Avrupa şampiyonasında bu akşam 8 karşılaşma gerçekleşecek ve bu heyecanlı maçların arasında olan maçlardan biri de Almanya Gürcistan maçıdır. Avrupa şampiyonası D grubunda 19 puan ile lider durumda olan Almanya, 9 puan ile 5. sırada yer alan Gürcistan ile karşı karşıya geliyor. Bu akşamki tamamlanan tüm maçların bilgilerini ve sonuçlarını sitemizde bulabilirsiniz ayrıca yazımızın devamında D grubunun puan tablosunu da bulabilirsiniz.

D Grubu'nda puan durumu şöyle: 
1. Almanya 19
2. Polonya 18
3. İrlanda 18
4. İskoçya 12
5. Gürcistan 9
6. Cebelitarık 0

almanya gürcistan maçı, almanya gürcistan maçı kaç kaç bitti, almanya gurcistan maci kac kac, almanya gürcistan maç sonucu, 11 ekim almanya gürcistan maçı kaç kaç bitti, almanya gürcistan maci kac kac, almanya gürcistan maçı hangi kanalda saat kaçta, almanya gurcistan maci golleri sonucu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top