hatirla-gonul-dizi-oyunculari
HATIRLA GÖNÜL DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Star Tv yeni dizileri yayınlamaya devam ediyor. Bu sezon bir çok diziye yer veren Star tv şimdi yeni dizisi Hatırla Gönül dizisini ekranlara getiriyor. Hatırla Gönül dizi oyuncuları içerisinde hepimizin tanıdığı isim olan Gökçe Bahadır yer almaktadır. Güzel oyuncu Gökçe Bahdır'a başrolde Engin Öztürk ve Onur Baysal isimli oyuncular eşlik edecektir. Gönül karakterini canlandıracak olan Gökçe Bahadır dizide hafızasını ve tüm geçmişini kaybeden bir genç kadını canlandıracaktır. Yusuf karakterini canlandıran Engin Öztürk ise kaybettiği oğlunun intikamını almak isteyen bir adamı canlandıracaktır. Hem konusu ve hemde oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çeken Hatırla Gönül dizi oyuncu isimleri yazımızın devamındadır.

Hatırla Gönül Dizi Oyuncuları Kimler

Hatırla Gönül Dizisi Gönül - Gökçe Bahadır Kimdir>>
Hatırla Gönül Dizisi Yusuf - Engin Öztürk Kimdir>>
Hatırla Gönül Dizisi Tekin - Onur Saylak
Hatırla Gönül Dizisi Selen Öztürk
Hatırla Gönül Dizisi Turgay Kantürk
Hatırla Gönül Dizisi Tuğrul Tülek


Hatırla Gönül Dizi Konusu Nedir
Star Tv de başlayacak olan Hatırla Gönül dizisinin konusu kısaca şöyle; Yetim hanede büyümüş Gönül’ün iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olması ve ardından hafızasını ve tüm geçmişini kaybetmesi ile 2 erkek arasında kalmasıyla yaşanan olaylar anlatılacak. Gönül karakteri ile ekrana gelecek olan Gökçe Bahadır, iki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenirken, hafızasıyla birlikte tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadını canlandıracak. Engin Öztürk ise, Yusuf rolünde kaybettiği oğlunun intikamıyla, yıllar sonra aşkı bulduğu kadının arasında tercih yapmak zorunda kalıyor.

hatıla gönül dizisi, hatırla gönül dizi oyuncuları, hatırla gönül dizi oyuncu isimleri, hatırla gönül dizisi karakter isimleri, hatirla gonul oyunculari, hatirla gonul dizi oyunculari kimler, star tv hatırla gönül dizisi, hatırla gönül yeni bölüm, hatırla gönül dizi konusu ve oyuncu resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top