HIRVATİSTAN BULGARİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

A Milli Takımımızında içerisinde bulunduğu Avrupa şampiyonasında bu akşam H grubu maçlarında bu hafta 9. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Bu akşam oynanacak olan maçlar arasında hem Türkiye'nin maçı hemde diğer gruptaki takımlardan olan Hırvatistan ile Bulgaristan karşı karşıya gelecektir. 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:45'te başlayacak olan Hırvatistan Bulgaristan maçını sizlere anlık olarak maç saatinde canlı olarak buradan aktaracağız. Maçın başlaması ile birlikte Hırvatistan Bulgaristan maçı kaç kaç ve maçın golleri gibi bilgileri anlık olarak sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz. İşte Bulgaristan Hırvatistan maçı bilgileri..

HIRVATİSTAN 3 - 0 BULGARİSTAN
Goller
2. Dakika Perisic
42. Dakika Rakitic
81. Dakika Kalinic

Maç: Hırvatistan Bulgaristan Maçı
Tarih: 10 Ekim Cumartesi
Saat: 21:45

Avrupa şampiyonasında bu akşam 9 karşılaşma gerçekleşecek ve bu heyecanlı maçların arasında Milli takımımızın maçıda bulunmaktadır. Bu akşamki tamamlanan tüm maçların bilgilerini ve sonuçlarını sitemizde bulabilirsiniz ayrıca yazımızın devamında H grubunun puan tablosunu da bulabilirsiniz.

H Grubu'nda puan durumu şöyle: 
1. İtalya 18
2. Norveç 16
3. Hırvatistan 14
4. Burgaristan 8
5. Azerbaycan 6
6. Malta 2

hırvatistan bulgaristan maçı, hırvatistan bulgaristan maçı kaç kaç bitti, hırvatistan bulgaristan maci kac kac, hırvatistan bulgaristan maç sonucu, 10 ekim hırvatistan bulgaristan maçı kaç kaç bitti, hırvatistan bulgaristan maci kac kac, hırvatistan bulgaristan maçı hangi kanalda saat kaçta, hırvatistan bulgaristan maci golleri sonucu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top