kara-sevda-kemal-burak-ozcivit-kimdir
KARA SEVDA DİZİSİ KEMAL KİMDİR

Star Tv'nin merakla beklenen Kara Sevda dizisi izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda dizisi şimdiden bu sezonun en iddialı yapımları arasında yerini aldı. Kara Sevda dizi oyuncuları arasında Melisa Aslı pamuk, Barış Alpaykut, Hazal Filiz Küçükköse, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Sizlere dizideki oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. Yazımızın devamında Kara Sevda dizisi Kemal kimdir ve Burak Özçivit kimdir gibi merak edilen bilgileri sizler için derledik.

KARA SEVDA DİZİ OYUNCULARI>>

Kara Sevda Dizisi Kemal Karakteri Kimdir?
www.songuncell.blogspot.com
Burak Özçivit Kimdir
Kara Sevda dizisindeki Kemal karakterini canlandıran Burak Özçivit 24 Aralık 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır. Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir.
Faruk Saraç, Abbate,Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır.
www.songuncell.blogspot.com
Burak Özçivit Yaşı: 31
Burak Özçivit Boyu: 1,84
Burak Özçivit Kilosu: 78 
Burak Özçivit Twitter: https://twitter.com/ozcivit_burak
Burak Özçivit Facebook: https://tr-tr.facebook.com/BurakOzcivit

kara sevda kemal, kara sevda dizisi kemal kim, kara sevda kemal karakteri, kara sevda dizisindeki kemalin gerçek adı, kara sevda kemal kac yasinda, kara sevda oyuncuları, burak özçivit kimdir, burak özçivit biyografi, burak ozcivit resimleri, burak özçivit kaç yaşında, burak özçivit boyu kilosu kaç, kara sevda kemal resimleri,

Burak Özçivit Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top