kocamin-ailesi-akin-murat-yagci-kimdir
KOCAMIN AİLESİ AKIN KİMDİR 

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi'ne yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.Son olarak diziye katılan isim Murat Yağcı oldu.Murat Yağcı Akın karakterini canlandırıyor.Her hafta yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyicileri yeni oyuncuları hakkında bilgileri öğrenmek istiyorlar. Başrollerinde, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Erman Okay, Durul Bazan, Yeşim Salkım gibi başarılı oyuncuların yer aldığı diziye Fatih'in kuzeni Akın karakteri dahil oldu. Kocamın Ailesi dizisine yeni dahil olan yakışıklı oyuncu Murat Yağcı hakkında merak edilenleri resimlerini, yaşını, biyografisini sizler için derledik ve araştırdık. 


Kocamın Ailesi Dizisi Akın Karakteri Kimdir?


Murat Yağcı Kimdir 
Kocamın Ailesi dizisinde Akın karakterini canlandıran Murat Yağcı 21 Ocak 1990 yılında İzmir Alaçatı'da doğmuştur. Asıl adı Barış Murat Yağcı olan ve 25 yaşında olan yakışıklı oyuncu İzmir'de Özel Türk Kolejinde okuyarak İstanbul'da da Lise eğitimini, tamamlayarak ardından Bahçeşehir Üniversitesin'de Eğitimine devam etmektedir.Murat Yağcı, 10 sene basketbol oynamıştır. Profesyonel olarak fitness eğitmenliği ve yaşam koçluğu, modellik ve oyunculuk yapıyor.Murat Yağcı, bir çok spor branşlarıyla voleybol,atletizm,masa tenisi,yüzme gibi sporlarıyla ilgilenmektedir. Best model of turkey yarışmasında Best Fotomodel seçildi ve artık yavaş yavaş tanınan biri olmaya başladı. Birçok canlı yayına çıktı, bunun yanında dergi ve gazete röpörtajları defile ve fotoğraf çekimleri yaptı. 2015 Best Model yarışmasına katılan ve finale kadar yükselmeyi başaran yakışıklı oyuncu ilk dizi deneyimini Kocamın Ailesi dizisinde yaşıyor. 

Murat Yağcı Yaşı:25
Murat Yağcı Kilosu:88 

Murat Yağcı Boyu:1,95
Murat Yağcı Burcu:Koç
Murat Yağcı İnstagram Hesabı:https://instagram.com/barismrtyagci/

kocamın ailesi akın, kocamın ailesi akın resimleri, kocamın ailesi akın gerçek adı, murat yagci kimdir, murat yağcı biyografi, murat yağcı resimleri, kocamin ailesi tarik, kocamin ailesi akin yasi boyu, kocamın ailesi akın kaç yaşında, kocamın ailesi akın resimleri, kocamın ailesi akın twitter, kocamın ailesi akın instagram,

Murat Yağcı Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top