kara-sevda-nihan-neslihan-atagul-kimdir
KARA SEVDA DİZİSİ NİHAN KİMDİR

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden olan Kara Sevda dizisi bomba gibi bir giriş yaparak oldukça beğeni toplamayı başardı. Başrollerinde Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda dizisi şimdiden bu sezonun en iddialı yapımları arasında yerini aldı. Kara Sevda dizi oyuncuları arasında Melisa Aslı pamuk, Barış Alpaykut, Hazal Filiz Küçükköse, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Neslihan Atagül dizide Nihan karakterini canlandıracaktır. Sizlere dizideki oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz. Yazımızın devamında Kara Sevda dizisi Nihan kimdir ve Neslihan Atagül kimdir gibi merak edilen bilgileri sizler için derledik.

KARA SEVDA DİZİ OYUNCULARI>>

Kara Sevda Dizisi Nihan Karakteri Kimdir?
www.songuncell.blogspot.com
Neslihan Atagül Kimdir
Kara Sevda dizisindeki Nihan karakterini canlandıran Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk‘in sahibi olduğu Erberk Ajans'a kaydını yaptırmıştır. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış. Yeditepe Üniversitesi‘nde tiyatro bölümünde okumaktadır. 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı. 2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi ‘İlk Aşk’da oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı. 18 Kasım 2011 tarihinde atv’de Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynamıştır. 2012 yılında Yeşim Ustaoğlu‘nun yazıp yönettiği Araf filminde genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu. Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa‘nın aynı adlı romanından uyarlanan televizyon dizisinde oynadı.

Neslihan Atagül Yaşı: 23
Neslihan Atagül Boyu: 1,68
Neslihan Atagül Kilosu: 47
www.songuncell.blogspot.com
Ödülleri: 
2013 – 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 – 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 – Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 – Moskova 2 morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
2007 – Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

Neslihan Atagül Dizi ve Filmleri : 
2013 – Fatih-Harbiye
2011 – Hayat Devam Ediyor
2012 – Araf
2011 – Kalbim Seni Seçti
2011 – Canım Babam
2006 – İlk Aşk
2006 – Yaprak Dökümü
www.songuncell.blogspot.com
kara sevda nihan, kara sevda dizisi nihan kim, kara sevda nihan karakteri, kara sevda dizisindeki nihanin gerçek adı, kara sevda nihan kac yasinda, kara sevda oyuncuları, neslihan atagül kimdir, neslihan atagül biyografi, neslihan atagül resimleri, neslihan atagül kaç yaşında, neslihan atagül boyu kilosu kaç, kara sevda nihan resimleri,

Neslihan Atagül Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top