EURO 2016 GRUPLARDAN ÇIKANLAR

Tüm hızıyla ve heyecanı ile devam eden Euro 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında sona yaklaşıldı ve artık gruptan çıkan play offlara kalan ve elenen takımlar yavaş yavaş netleşmeye başladı. Nefes kesen maçların yer aldığı 2016 Avrupa şampiyonasında A Millilerimizin de gruptan çıkma ve şampiyonada en iyi 3. takım olma mücadelesi devam etmektedir. Türkiye grupta son maçını İzlanda ile yapacak, Hollanda ise Çek Cumhuriyeti, Letonya da Kazakistan ile karşılaştıktan sonra Euro 2016 A grubundaki son durum belli olacaktır. Şimdi hepimizin merakla beklediği ve sorduğu sorulardan birisi Avrupa Şampiyonası gruplardan hangi takımların çıktığı ve kimlerin elendiği gibi bir çok bilgi merak edilmektedir. Bizde sizler için bu yazımızda Avrupa Şampiyonasında gruplardaki son durumları ve gruptan kimlerin çıkıp kimlerin elendiğini derledik. İşte Euro 2016 gruplardan çıkanlar.

Avrupa Şampiyonası Gruplardan Çıkanlar Kimler

A Grubu: Çek Cumhuriyeti, İzlanda, Türkiye (en iyi üçüncü)
B Grubu: Belçika, Galler (Çıkanlar)
C Grubu: İspanya, Slovakya (Çıkanlar)
D Grubu: Almanya, Polonya (Çıkanlar)
E Grubu: İngiltere, İsviçre (Çıkanlar)
F Grubu: Kuzey İrlanda, Romanya (Çıkanlar)
G Grubu: Avusturya, Rusya (Çıkanlar)
H Grubu: İtalya, Hırvatistan (Çıkanlar)
I Grubu: Portekiz, Arnavutluk (Çıkanlar)

PLAY-OFF OYNAYACAKLAR:
Bosna Hersek,
Ukrayna,
İrlanda Cumhuriyeti,
Slovenya,
Macaristan,
İsveç,
Norveç,
Danimarka

Play-off kuraları 18 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 12.20'de İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. Play-off karşılaşmaları 12, 13, 14 Kasım tarihlerinde oynanacak ve rövanş maçları ise 15, 16, 17 Kasım tarihlerinde oynanacak.

avrupa şampiyonası gruplardan çıkan takımlar kimler, euro 2016 gruptan çıkan takımlar, hangi gruptan kimler çıktı, euro 2016 hakkı kazananlar kimler, avrupa şampiyonası hangi gruptan kimler çıktı, play off lara kalan takımlar, play off oynayacak takımlar, c grubundan çıkan takımlar, b grubunda

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top