iste-benim-stilim-kiyafetleri
14 EKİM İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI 

Yarışmaya katıldığı hafta elenen Melek Balkan'ın elenmesinin ardından İşte Benim Stilim All Star da yeni bir haftaya daha girildi ve bu hafta yarışmada giyilen kıyafetleri ve puanları sizler için yayınlamaya devam edeceğiz. En son melek Balkan'ın elendiği yarışmada bu haftanın eleneni merakla beklenmektedir. Bugün yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 14 Ekim 2015 Çarşamba günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 14 Ekim 2015 Çarşamba günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

14 Ekim İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı. 

Ezgi Ünal 14 Ekim Kıyafeti:Ezgi bugün,beyaz gömlek siyah küçük yıldız desenleri olan, üzerine sıfır kol siyah mini bir elbise ve kırmızı paltosu ile sarı çorabı ve önü  açık siyah topuklu ayakkabı ve lila küçük çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:180 TL Çanta:20 TL Elbise:120 TL Gömlek:30 TL Kaban:280 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 21 Puan

Aycan - Nurcan Şencan (ikizler)14 Ekim Kıyafeti:Aycan
, kırmızılar içinde geldi, kırmızı sıfır kol bluz ve kırmızı pantolon ve kırmızı bantlı topuklu ayakkabı ve üzerine siyah beyaz uzun kaban giyerek podyuma çıktı.-Nurcan ise siyah üst tarafı fileli püsküllü kadife bluz ve siyah pantolonla kombinleyerek, siyah topuklu ayakkabı ve siyah ceketi  ve kırmızı el çantası ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:150 TL Çanta:89 TL Pantolon:450 TL Bluz:350 TL Kaban:750 TL
Ayakkabı:90 TL Çanta:45 TL Pantolon:450 TL Bluz:350 TL Ceket:280 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 21 Puan

Ayşegül Doğan 14 Ekim Kıyafeti:Ayşegül bugün,siyah mini elbise üzerine renkli siyah yakalrı deri olan ceket giyerek, siyah sırt çanta takarak ve siyah kısa çorap giyerek üzerine siyah lugan düz bağcıklı ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Ceket:300 TL  Ayakkabı:1055 TL  Elbise:24,90 TL  Çanta:69 TL Çorap:5TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu 6 Puan
Toplam 18 Puan

Nihal Candan 14 Ekim Kıyafeti:Nihal bugün, kahverengi kolları bol olan dekolteli bluz ve kırmıı yeşil renkli karem desenli yüksek bel bol paça pantolon ile kahverengi kovboy şapkası takarak, siyah askılı büyük çanta ve renkli topuklu ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Ayakkabı:800 TL Çanta:50 TL Pantolon:100 TL Bluz:80 TL Şapka:50 TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu .6 Puan
Toplam  19  Puan

Emel Özkızıltaş 14 Ekim Kıyafeti:Emel bugün, siyah deri  pantolon üzerine gri bir kolu uzun bir kolu kısa olan asimetrik triko giyerek  üzerine siyah halkalar şeklinde kolye takarak renklendirmiş,siyah deri ceket giyerek, siyah deri eldiven takarak bağcıklı topuklu bot ve siyah çanta ile  podyuma çıktı.
Ayakkabı:180 TL Çanta:70 TL Pantolon:150 TL Kazak:200 TL Eldiven:80 TL Kolye:80 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 21 Puan

Çiğdem Çelik 14 Ekim Kıyafeti:Çiğdem bugün,siyah body üzerine bordo belinden siyah kemerli ceket altına jean bol paça pantolon altına siyah ince topuklu buti giyerek siyah çantası ile ve mavi şapka takarak podyuma çıktı.
Ayakkabı:130 TL Çanta:130 TL Pantolon:60 TL Kaban:190 TL Body: 45 TL Şapka:35 TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan
Toplam 20 Puan

Ayşenur Balcı 14 Ekim Kıyafeti:Ayşenur bugün,bluz üzerin siyah deri ceket giyerek, pembe külotlu çorap üzerine tüylü yeşil ve pembe renklerinde balon mini etek giyerek tamamlamış, siyah bağcıklı topuklu botları ve kutu şeklinde siyah zincirli çanta takarak podyuma çıktı.
Ayakkabı:TL Çanta:TL Etek: TL Ceket: 190 TL Body: 45 TL Şapka:35 TL
Nur Yerlitaş .. Puan - İvana Sert .. Puan - Kemal Doğulu .. Puan
Toplam .. Puan



Kıyafetler Eklenecektir...

İşte Benim Stilim All Star 14 Ekim 2015 Çarşamba, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Melek Balkan Kimdir>>

işte benim stilim 14 ekimde giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star çarşamba günü giyilen kıyafetler, iste benim stilim 14 ekim aysenur balci kiyafetleri, 14 ekimde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 14 ekim alınan puanlar, 14 ekim günün en kötüsü kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top