kocamin-ailesi-miray-secil-nuket-akinci-kimdir
KOCAMIN AİLESİ AKIN KİMDİR 

Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandıran oyuncunun diziden ayrılmasının ardından dizideki yeni Miray karakterinin kim olacağı belli oldu. Kocamın Ailesi dizisinde yeni Miray karakterini Seçil Buket Akıncı canlandıracaktır.

Her hafta yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyiciler yeni oyuncuları hakkında bilgileri öğrenmek istiyorlar. Başrollerinde, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Erman Okay, Durul Bazan, Yeşim Salkım gibi başarılı oyuncuların yer aldığı diziye yeni Miray karakteri ile Seçil Buket Akıncı dahil oldu. Kocamın Ailesi dizisine yeni dahil olan güzel oyuncu Seçil Buket Akıncı hakkında merak edilenleri resimlerini, yaşını, biyografisini sizler için derledik ve araştırdık. 

Kocamın Ailesi Dizisi Miray Karakteri Kimdir?


Seçil Buket Akıncı Kimdir

Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandıran Seçil Buket Akıncı, 7 Ağustos 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. 27 yaşında olan güzel oyuncu Seçil Buket Akıncı Trakya Üniversitesi mezunudur. 1.69 cm boyunda ve 53 kilo ağırlığında olan Seçil Buket Akıncı daha önce Kardeş Payı, Emret Komutanım, Annem, Doktorlar, Sırlar Dünyası gibi dizilerde de rol almıştır. Yer aldığı her dizide oldukça başarı yakalayan güzel oyuncu şimdi ise Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandırmaktadır.

Seçil Buket Akıncı Yaşı: 27
Seçil Buket Akıncı Boyu: 1,69
Seçil Buket Akıncı Kilosu: 53

Seçil Buket Akıncı Rol Aldığı Diziler
Kardeş Payı dizisi
Emret Komutanım Dizisi
Annem dizisi
Doktorlar
Esir Kalpler
Tuzak
Emret Komutanım
Büyük Buluşma
Çocuğun var Derdin var
Sırlar Dünyası

kocamın ailesi miray kimdir, kocamın ailesi dizisi miray karakteri, kocamın ailesiyeni miray karakteri kim, kocamın ailesi yeni miray kim, kocamin ailesi miray gercek adı, kocamin ailesine yeni giren miray kim, miray karakteri kocamın ailesi, seçil buket akıncı kimdir, seçil buket akıncı biyografi, secil buket akinci kac yasinda, secil buket akinci resimleri, seçil buket akıncı boyu kilosu kaç

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top