letonya-kazakistan-maci-kac-kac-bitti
LETONYA KAZAKİSTAN MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Avrupa Şampiyonsı grup eleme maçlarında bu akşam A Milli Takımımız için nefes kesen maçlar oynanacaktır. Bir yanda Millilerimiz İzlanda ile karşılaşırken bizim için önemli olan diğer maçlar ise Hollanda Çek Cumhuriyeti maçı ve Letonya Kazakistan maçı olmaktadır. Letonya Kazakistan maçının önemi ise Türkiye'nin şampiyonada en iyi 3. takım olma ihtimali için önem kazanmaktadır. Letonya Kazakistan maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak ve hepimizin kulağı bu maçta olacaktır. Yazımızın devamında Letonya Kazakistan maçının golleri ve maç sonucu gibi bilgileri bulabilirsiniz.

    LETONYA 0 - 1 KAZAKİSTAN
Goller
65. Dakika Kuat


Maç: Letonya Kazakistan Maçı
Tarih: 13 Ekim 2015 Salı
Saat: 21:45
Kanal: HT 7/24

Avrupa Şampiyonası A grubunda bu akşam oynanacak maçlar arasında olan maçlardan biri olan Letonya Kazakistan maçı saat 21:45'te başlayacak HT 7/24 kanalından yayınlanacaktır. A Milli futbol takımımızın play-off elemelerine katılması için en az beraberlik, finallere direk katılması için mutlak galibiyet alması gerekiyor. İzlanda karşısında alacağımız galibiyette millilerimize yeterli olmayacak. EURO 2016 finallerine en iyi 3. takım olarak direk katılmamız için bu akşam oynanacak olan Letonya Kazakistan maçının sonucu da bizim için önemli olacak. Bu akşam Letonya deplasmanına çıkacak olan Kazakistan'ın alacağı bir galibiyet ile birlikte millilerimizde İzlanda karşısında galibiyet aldığı takdirde EURO 2016 finallerine direk katılma hakkını kazanmış olacağız.

A Grubu Puan Tablosu
1. İzlanda 20 puan
2. Çek Cumhuriyeti 19 puan
3. Türkiye 15 puan
4. Hollanda 13 puan
5. Letonya 5 puan
6. Kazakistan 2 puan

HT 7/24 Kanalı Frekans Ayarları
Türksat 3A 42° Doğu Uydusu
Frekans: 11070 MHz
Polarizasyon: yatay (horizontal)
Sembol: 4.000 MSym/s
FEC:3/4

13 ekim letonya kazakistan maçı, letonya kazakistan maçı kaç kaç, letonya kazakistan maçı hangi kanalda saat kaçta, letonya kazakistan maçı kaç kaç bitti maç sonucu, letonya kazakistan maçını hangi kanal veriyor, letonya kazakistan maçı bilgileri, 13 ekim letonya kazakistan maci kac kac bitti mac sonucu, letonya grupta kac puanda, kazakistan letonya maci sonucu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top