ask-yeniden-orhan-can-sipahi-kimdir
AŞK YENİDEN ORHAN KİMDİR

Sevilen dizi Aşk Yeniden oyuncularını sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda Orhan karakteri hakkında bilgileri sizler için derledik. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan ve Fox Tv de yayınlanan Aşk Yeniden dizisi yeni sezon ile tekrar izleyici karşısında olmaktadır. Muhteşem oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyenlerin beğenisini kazanan Aşk Yeniden dizi oyuncuları arasında Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tülin Oral, Lale Başar, Can Sipahi, Nilay Deniz gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Aşk Yeniden dizisinde en çok beğenilen ve başrolde olan başarılı oyuncu Can Sipahi hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Aşk Yeniden dizisinde Orhan karakterini canlandıran Can Sipahi biyografi bilgileri ve resimleri..

AŞK YENİDEN OYUNCULARI>>

Aşk Yeniden Dizisi Orhan Karakteri Kimdir?

Can Sipahi Kimdir

Aşk Yeniden dizisinde Orhan karakterini canlandıran Can Sipahi, 20 Ocak 1988 yılında Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise eğitiminin bir bölümünü TED Ankara Kolejinde tamamlayıp daha sonra Dr. Binnaz Ege Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Üniversite Eğitimini Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliğinde tamamlamıştır. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk master öğrencisidir. İlk kez Ah kalbim Adlı Dizisiyle oyunculuğa TRT ekranlarında başlamış ve FOX Tv de gösterilen Yıldız masalı Dizisindeki Umut karakteri ile tanınmış ve genç kızların gönlünü fethetmiştir. Lisanslı bir voleybol oyuncusudur. Ayrıca müzikle ilgilenmektedir. Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile herkesi büyüleyen Can Sipahi 1,78 boyunda ve 72 ağırlığındadır.

Can Sipahi Yaşı: 27
Can Sipahi Boyu: 1,78
Can Sipahi Kilosu: 72

Rol Aldığı Reklam Filmleri
2012 Reklam: Turkcell / O Ses Türkiye
2012 Program Sunuculuğu : Art Attack Dısney Channel Prg
2012 Reklam: Ülker Biskrem
2011 Reklam: Snickers
2009 Reklam: Genç Turkcell
2008 Reklam: Coca Cola
2008 Reklam: Genç Turkcell
2007 Reklam: Ruffles

Can Sipahi Dizileri
– Aşk Yeniden (Orhan)
– Beni Böyle Sev (Tarık)
– Güneşi Beklerken (Bora)
– İntikam (Barış)
– Yıldız Masalı (Umut)
– Öğretmen Kemal (Doruk)
– Ah Kabim (Batu)
– Beni Sen Anlat / Sinema
– Çekmeköy Underground

aşk yeniden orhan kimdir, aşk yeniden dizisi orhan kim, aşk yeniden dizisindeki orhan boyu kilosu kaç, ask yeniden orhan kimdir, ask yeniden dizi oyunculari, can sipahi kimdir, can sipahi biyografi, can sipahi resimleri, can sipahi boyu kilosu kac, can sipahi kaç yaşında,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top