besiktas-fenerbahce-maci-ne-zaman-saat-kacta
BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

2015-2016 Süper Toto Süper Lig sezonunda oynanacak olan toplam 6 derbi maçının üçüncüsü bu hafta oynanıyor. Süper lig 6. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İkinci hafta Trabzonspor ile derbi maçına çıkan Siyah Beyazlı ekip şimdi ise 6. hafta maçlarında Fenerbahçe ile karşılaşacak. fenerbahçe ise bu sezonki ilk derbi maçına Beşiktaş ile başlayacak ve sonrasında 9. haftada Galatasaray ile karşılaşacaktır. Süper lig 6. hafta maçlarının belli olması ile birlikte Beşiktaş Fenerbahçe maçınında tarihi belli oldu. Şimdi ise tüm taraftarların aradığı şey Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda gibi bilgiler olmaktadır. Yazımızın devamında Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı ile ilgili ayrıntıları bulabilirsiniz.

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda

Maç: Beşiktaş Fenerbahçe Maçı
Tarih: 27 Eylül 2015
Saat: 19:00
Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Kanal: Lig Tv

Süper ligin 6. haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı Olimpiyat stadında oynanacak ve maç saat 19:00 da başlayacaktır. Bu muhteşem derbiyi ise Lig Tv yayınlayacaktır. Ayrıca bu maçı canlı olarak statta izlemek isteyen ve bilet fiyatlarını merak eden taraftarlar için yazımızda Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI>>

Beşiktaş Fenerbahçe Derbisi Hakkıında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta, beşiktaş fenerbahçe maci ne zaman saat kacta, besiktas fenerbahce maci ne zaman saat kacta, besiktasin maci ne zaman, süper lig 6. hafta maclari, super lig 6. hafta besiktas fenerbahce maci ne zaman, besiktas fenmerbahce maci bilet fiyatlari, besiktas fenerbahce maci kac kac bitti,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top