kurban-bayrami-mesajlari
EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

2015 Dini bayramlarımızdan olan Kurban Bayramı bu yıl 24 Eylül Perşembe günü kutlanacak ve 4 gün sürecektir. her bayram olduğu gibi bu bayramda da büyüklerimize el öpmek ve bayramlaşmak için ziyaretler yapılacaktır. Kurban bayramının en önemli amacı ise kurban kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasıdır. Böylelikle kurban dağıtarak yardım etmek ibadetlerin en büyüğüdür. Bayramlarda ziyaretlerin yanı sıra uzakta olan eş dost ve akrabalara da telefon ile arayarak yada bayram mesajı atarak bayramlarını kutlarız. Bizde sizler için bu yazımızda Kurban Bayramı mesajlarını yayınladık. Yazımızda yer alan kurban bayramı mesajlarından dilediğinizi seçerek sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Herkese iyi bayramlar dileriz...

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları
- Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize...

- Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın.

KURBAN BAYRAMINDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ>>

- Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle..

- En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak "merhabadır" bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

- Gününüz kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…

- Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir gün diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

- Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın nurlanması ümidiyle...

- Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz günler olsun.

- Adaletin terazisi, Varlığın Yaratıcısı, Merhametin tek göstergesi Olan Yüce Yaratan ALLAH Hayırlı Dualarda Bulunan Muminlerinin Dualarını Kabul Eder.

- Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olsun.

- Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu günde yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım doya doya yaşayalım. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

- Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice günler geçirmek dileğiyle,Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli günler nasip etsin.

- Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu olsun.

- Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz gününüzü tebrik eder, mutluluklar dilerim.

- Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, özel günler vardır dostluğu paylaşmak için...

- Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize.

- Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice günlere

- Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günler dileğiyle
- Bugün eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin.

- Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kalbinize damla damla umut, yaşadığın günlere binlerce tatlı mutluluk dolup taşsın. Ailen hep yanında olsun, yüzün hiç solmasın. Daha nice günlere..

ESPİRİLİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI
- Bugün yüzün öpülmekten solsun, miden kurban etiyle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun. Bayramın kutlu olsun.

- Tatlı rüzgarların yaladığı kavak ağaçlarının altına saçılan bonbon taneleri sizin olsun, bayramınız mübarek olsun.

- Bu sene kurban bayramına sakın kurbanlık almayın. SMS ile 'kurban' yazın 2015'e gönderin seni sevmeyenler sana kurban olsun.

- Bir kez daha düşünün. Elinizi kana bulamayın. Bırakırsanız ecelimle de ölebilirim. İmza: KURBANLIK KOYUN.

- Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutlu bayramlar..."

- Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler

- En iyi kurban 100 metre engelliyi en kısa zamanda aşan kurbandır.

- Bu bayram da çok yardım severim, bütün kurban yardımlarını kabul ediyorum.

- Şu anda her 100 kişiden 35"i bayram namazı kılıyor, 10"u kurban kesiyor, 25"i el öpüyor, 15"i tatile gidiyor, 10"u yurt dışında, 4"ü uykuda, 1 tane saf da elinde telefon mesaj okuyor.

2015 kurban bayrami mesajlari, en güzel kurban bayrami mesajlari, bayram mesajlari 2015, kurban bayrami mesajlari, 2015 anlamli kurban bayrami mesajlari, komik bayram mesajları, esprili kurban bayrami mesajları, kutlama mesajlari, 2015 kurban bayrami kutlama mesajlari, en güzel kurban bayrami kapak resimleri, 2015 kurban bayrami sms kisa anlamli, yeni bayram mesajlari

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top