eve-donus-yusuf-cansel-elcin-kimdir
EVE DÖNÜŞ DİZİSİ YUSUF KİMDİR

Eve Dönüş dizisi izleyici ile buluştu. Merakla beklenen ve başrollerinde Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Merve Oflaz, Burak Demir ve Edip Sanar gibi isimlerin yer aldığı Eve Dönüş dizi oyuncuları arasında daha bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır. Kendi halinde sıradan yaşayan ve bir anda hayatını değiştirenlerden intikam alınmasını konu alan Eve Dönüş dizisinde yer alan ve sevilen oyuncuların başında Cansel Elçin gelmektedir. Cansel Elçin Eve Dönüş dizisinde Yusuf karakterini canlandırmaktadır. Peki Cansel Elçin kimdir ve kaç yaşında İşte Cansel Elçin hakkında merak edilenler..

EVE DÖNÜŞ DİZİ OYUNCULARI>>

Eve Dönüş Dizisi Yusuf Karakteri Kimdir?

Cansel Elçin Kimdir
Cansel Elçin 20 Eylül 1973 yılında İzmir de doğmuştur. 1982 yılından bu yana Paris’te yaşamını sürdürmekte olan Cansel Elçin, ilk ve orta eğitimini Paris’te Lycée Racine’de tamamladıktan sonra, aile işini devam ettirmek üzere ekonomi ve sosyal bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraşan akşam kursları ile başladığı tiyatroya, Fransa’nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent’e yazılarak devam etti. Gérard Depardieu, Sophie Marceau, Isabelle Adjani gibi isimlerin ders verdiği Ecole Florent'te Audrey Tautou’yla aynı sınıfta okuyan oyuncu, daha sonra New York’tan gelen ve Actor's Studio’u kuran Lee Strasberg'in oğlu John Strasberg ile Jack Garfeinden sinema ve tiyatro dersleri aldı.
www.songuncell.blogspot.com
Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı, aynı zamanda senaryosunu kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği Papillon adlı kısa bir film çekti. Bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin Haremsuare adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu ve çekim konusunda da deneyim kazandı. Kırık Kanatlar adlı dizi için Türkiye’ye gelen oyuncu, böylece sanat hayatını Türkiye’de sürdürmeye başlamış oldu. Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolü üstlenen ve Beykent Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 7. İletişim Ödülleri'nde, 8000 öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre "En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülü alan Cansel Elçin, Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile, Türk sinemasına da adım atmış oldu. 2010'da Gönülçelen adlı televizyon dizisinde rol alan oyuncu ayrıca Sertap Erener'in Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısının klibinde de oynamıştır.

Cansel Elçin Yer aldığı diziler
2015 - Eve Dönüş (Yusuf)
2012 - Kötü Yol (Kenan Yılmazer)
2011 - Yalancı Bahar (Selim-Aziz)
2010 - Gönülçelen (Murat)
2008 - Cennetin Çocukları (Ömer)
2006 - Hatırla Sevgili (Ahmet)
2006 - Kırık Kanatlar(Cemal)

eve dönüş dizisi yusuf, eve dönüş dizi oyuncu isimleri, eve donus dizisi yusuf, eve donus yusuf karakteri kimdir, cansel elcin kimdir, cansel elcin biyografi, cansel elcin kac yasinda, cansel elçin boyu kilosu kaç, cansel elcin resimleri, cansel elcin dizileri, cansel elçin kaç yaşında

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top