eve-donus-leyla-dilsad-celebi-kimdir
EVE DÖNÜŞ DİZİSİ LEYLA KİMDİR

Eve Dönüş dizisindeki oyuncuları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Eve Dönüş dizisi izleyici ile buluştu. Merakla beklenen ve başrollerinde Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Merve Oflaz, Burak Demir ve Edip Sanar gibi isimlerin yer aldığı Eve Dönüş dizi oyuncuları arasında daha bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır. Kendi halinde sıradan yaşayan ve bir anda hayatını değiştirenlerden intikam alınmasını konu alan Eve Dönüş dizisinde yer alan ve sevilen oyuncuların başında Dilşad Çelebi gelmektedir. Dilşad Çelebi Eve Dönüş dizisinde Leyla karakterini canlandırmaktadır. Yüzü değişen ve eski kocasından intikam almaya çalışan Leyla karakteri ile izleyici karşısında olacaktır. Peki Dilşad Çelebi kimdir ve kaç yaşında İşte Dilşab Çelebi hakkında merak edilenler..

EVE DÖNÜŞ DİZİ OYUNCULARI>>

Eve Dönüş Dizisi Leyla Karakteri Kimdir?

Dilşad Çelebi Kimdir
Eve Dönüş dizisinde Leyla karakterini canlandıran Dilşad Çelebi, 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Ortaöğretim eğitimi boyunca dövüş sanatları konusunda eğitim almış olan güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü mezunudur. Üniversite öğrenimi boyunca bas gitar çalan Dilşad Çelebi İstanbul Film Festivali gibi organizasyonlarda gönüllü olarak çalışmıştır. Ali Murat Erkorkmaz’ın yanında çizgi film yazarı olarak çalışmaya başlamış, Tekir ve Kuyrukları isimli çizgi film serisi STAR TV ekranlarında 80 bölüm kadar yayınlanmıştır. Gaye Sökmen Ajans’ın bünyesine katılarak reklam oyunculuğuna başlayan Dilşad Çelebi; oyunculuğunun ilk yıllarında Tomris Giritlioğlu, Timur Savcı, Osman Sınav gibi önemli yapımcılarla çalışma fırsatı yakalamış, Lâçin Ceylan’dan dersler almıştır. Gönül çelen dizisinde Bahar karakterini canlandırmış, ATV ekranlarında yayınlanan Seni Bana Yazmışlar isimli TV dizisinde Cemal Hünal ile birlikte başrolü paylaşmıştır. İntikam dizisinde de rol alan güzel oyuncu şimdi Eve Dönüş dizisi ile izleyici karşısındadır.

eve dönüş dizisi leyla, eve dönüş dizi oyuncu isimleri, eve donus dizisi leyla, eve donus leyla karakteri kimdir, dilşad çelebi kimdir, dilşad çelebi biyografi, dilşad çelebi kac yasinda, dilşad çelebi boyu kilosu kaç, dilşad çelebi resimleri, dilşad çelebi dizileri, dilşad çelebi kaç yaşında

Dilşad Çelebi Resimleri
 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top