eve-donus-canan-ipek-erdem-kimdir
EVE DÖNÜŞ DİZİSİ CANAN KİMDİR

Eve Dönüş dizisindeki oyuncuları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Eve Dönüş dizisi izleyici ile buluştu. Merakla beklenen ve başrollerinde Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Merve Oflaz, Burak Demir ve Edip Sanar gibi isimlerin yer aldığı Eve Dönüş dizi oyuncuları arasında daha bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır. Kendi halinde sıradan yaşayan ve bir anda hayatını değiştirenlerden intikam alınmasını konu alan Eve Dönüş dizisinde yer alan ve sevilen oyuncuların başında İpek Erdem gelmektedir. İpek Erdem Eve Dönüş dizisinde Canan karakterini canlandırmaktadır. Yüzü değişen ve eski kocasından intikam almaya çalışan Leyla karakterinin hayatının anlatılacağı dizide İpek Erdem güzelliği ile dikkat çekmektedir. Peki İpek Erdem kimdir ve kaç yaşında İşte İpek erdem hakkında merak edilenler..

EVE DÖNÜŞ DİZİ OYUNCULARI>>

Eve Dönüş Dizisi Canan Karakteri Kimdir?

İpek Erdem Kimdir

Eve Dönüş dizisinde Canan karakterini canlandıran İpek Erdem, 1984 yılında Bursa da doğmuştur. Başarılı ve güzel oyuncu İpek Erdem İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. Hayat Bilgisi ilk televizyon deneyimi olan İpek Erdem, Bursa Devlet Tiyatrosunda Kazım ile Havva, Osmaniye Kültür Merkezinde ise Hansel ve Gratel adlı oyunlarda yer aldı.
Okul arkadaşı Yıldız Asyalı’nın Gani Müjde ile tanıştırması ile kendisini hayat bilgisinde izledik. Ayrıca diziler dışında sanatçı Bertuğ CEMİL’in Yağmur adlı şarkısına çekilen klipte de oynayan İpek Erdem, bir dönem Atv nin sevilen dizisi Elveda Rumeli dizisinde de rol almıştır.

eve dönüş dizisi canan, eve dönüş dizi oyuncu isimleri, eve donus dizisi canan, eve donus canan karakteri kimdir, ipek erdem kimdir, ipek erdem biyografi, ipek erdem kac yasinda, ipek erdem boyu kilosu kaç, ipek erdem resimleri, ipek erdem dizileri, ipek erdem kaç yaşında

İpek Erdem Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top