KARAGÜL ELİF ÖĞRETMEN

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden olan Karagül dizisi her hafta heyecan dolu bölümlerle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Birbirinden değerli ve ünlü isimlerin yer aldığı Karagül dizi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akuska, Şerif Sezer, Ayça Ayşin Turan ve İlayda Çevik'in rol aldığı karagül dizisinde merak edilen ve sevilen oyunculardan bir tanesi de Açelya Elmas isimli oyuncudur. Açelya Elmas karagül dizisinde Elif öğretmen karakterini canlandırmaktadır. 

Karagül dizisinde Elif öğretmen yani Açelya Elmas oyunculuk performansı ve güzelliği ile oldukça beğenilmektedir. Açelya Elmas Dizide kızların öğretmenidir. Oğuz komutanın kızı Deniz babası ile Elif öğretmenin yakınlaşmasını istemektedir. Yazımızın devamında karagül dizisi elif öğretmen kimdir ve açelya elmas biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

Karagül Dizisi Elif Öğretmen Karakteri Kimdir?

Açelya Elmas Kimdir
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Karagül dizisinde Elif Öğretmen karakterini canlandıran kişi Açelya Elmas isimli oyuncudur. Açelya Elmas 25 Mayıs 1977 yılında İstanbul da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal bölümü mezunu olan başarılı oyuncu, kendi gibi ünlü bir oyuncu olan Naz Elmas'ın ablasıdır.

Bugüne kadar bir çok dizide rol alan başarılı oyuncu oldukça sevilen ve aranan oyuncular arasındadır. Açelya Elmas geçtiğimiz yıllarda Lenf kanserine yakalanmış ve azmi ile bu hastalığı yenmeyi başarmıştır. Açelya Elmas oyunculuk kariyerine ilk olarak 1997 yılında yayınlanan Ruhsar isimli dizi ile başlamıştır. Güzel ouncu şimdi ise Karagül dizisi ile ekranlarda olmaya devam ediyor.

Açelya Elmas Twitter : https://twitter.com/AcelyaElmass

karagül dizisi elif ögretmen kim, elif öğretmen karagül dizisi, karagül elif öğretmen resimleri, karagüldeki elif öğretmen kimdir, karagül dizisindeki elif kaç yaşında gerçek adı ne, açelya elmas kmdir, açelya elmas biyografi, açelya elmas kaç yaşında boyu kilosu kaç, karagül dizi oyuncuları kimler, karagül oyuncuları

Açelya Elmas Resimler


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top