KARA EKMEK ÖMER KİMDİR 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir 
Atv'nin sevilen Kara Ekmek dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Beğenilerek izlenen Kara Ekmek dizi oyuncularına bu hafta iki yeni oyuncu dahil olmaktadır. Yeni katılan oyuncular hakkındaki bilgiler yazımızdadır. Kara Ekmek dizi oyuncuları arasında Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Elif Can Ongurlar gibi başarılı isimler yer almaktadır. Bu hafta yeni katılacak karakterler ise Tuğba Melis Türk ve Alican Albayrak isimli oyunculardır. Alican Albayrak, Kara Ekmek dizisinde Ömer karakterini canlandırırken, Tuğba Melis Türk ise dizide Canan karakterini canlandıracaktır. Bizde sizler için Alican Albayrak hakkında bilgileri ve Kara Ekmek dizisi Ömer kimdir gibi soruların cevaplarını derledik.

KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI>>> 

Kara Ekmek Dizisindeki Ömer Karakteri Kimdir? 

Alican Albayrak Kimdir
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir 
Kara Ekmek dizisinde Ömer karakterini canlandıran Alican Albayrak, 2 Nisan 1987 yılında İzmir de doğmuştur. Sekiz yaşından beri profesyonel olarak tiyatro ile ilgilenen Alican Albayrak, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2007 yılında ABD’ye dil öğrenmeye giden ve orada Fringling Academy’de “camera for acting” workshop’larına katılan genç oyuncu, Türkiye’ye döndükten sonra kariyerine dizi oyuncusu olarak devam ediyor. Son olarak Alican Albayrak Diğer Yarım isimli dizide Poyraz karakterini canlandırmıştır. Uçurum dizisinde de rol alan başarılı oyuncu Eskici Atıl adında bir tetikçiyi canlandırmıştı. Alican Albayrak şimdilerde ise Kara Ekmek dizisinde Ömer karakteri ile izleyici karşısındadır. Spora merakı olan yakışıklı oyuncu Basketbol ve Eskrim ile ilgilenmektedir. Ayrıca müzikle de ilgilenen başarılı oyuncu Alican Albayrak iyi derecede gitar ve perküsyon çalmaktadır.

Alican Albayrak Rol Aldığı Diziler 
2015 Kara Ekmek (Ömer)
2014 Diğer Yarım (Poyraz)
2012 Uçurum
2011 Derin Sular
2011 Şüphe

kara ekmek ömer kimdir, kara ekmek dizisi ömer karakteri kim, kara ekmekteki ömer karakteri, kara ekmek oyuncuları, kara ekmek dizisine yeni katılan isimler, kara ekmek ömer resimleri, alican albayrak kimdir, alican albayrak biyografi, alican albayrak resimleri, alican albayrak kaç yaşında boyu kilosu kaç 

Alican Albayrak Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top