SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI SMS SONUÇLARI 3 MAYIS
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bilindiği gibi geçen hafta birleşme partisi yaparak adaları birleşen ünlüler ve gönüllüler takımı birleşme öncesi bir dokunulmazlık oyunu oynadılar ve oyunu Gönüllüler takımı kazanmıştı. O hafta eleme olmamıştı. Birleşme sonrası bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve elenen kişinin hangi takımdan olacağı iki oyunun sonucuna göre belli olacaktı. 3 Mayıs Pazar akşamı survivor all star dokunulmazlık oyununda kazanan takım yine Gönüllüler oldu. İşte detaylar.

İki dokunulmazlık oyunun da kazanan Gönüllüler takımı olduğu için eleme Ünlüler takımından olacak. Oyunu kaybeden Ünlüler takımı ada konseylerini gerçekleştirdiler ve bir isim belirlediler. Kritik bir ada konseyi geçiren Ünlüler takımı, Pascal ve Hakan arasında yaşanan sert tartışmalarla birlikte nefesleri kesti. Gecenin sonunda ise yazılan isimler doğrultusun da en çok ismi yazılan kişi Hakan oldu ve Hakan eleme için seçilen ilk isim oldu. 3 Mayıs Pazar akşamı Ünlüler takımı için birde sms oylaması yapıldı ve sms sonuçları da belli oldu. 

3 Mayıs Pazar akşamı yapılan ünlüler sms oylama sonuçları bilindiği gibi Çarşamba akşamları açıklanmaktadır. Yani Pazar akşamı yapılan ünlülerin sms halk oylaması sonuçları 6 mayıs çarşamba akşamı burada olacaktır. 

6 MAYIS ÇARŞAMBA SMS SONUÇLARI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Ünlülerin SMS sonuçları Çarşamba akşamı burada olacaktır...

3 Mayıs Ünlüler Ada Konseyinde Kim Kimin İsmini Yazdı.

Survivor ANIL, "HAKAN" yazdı, 
Survivor MERVE "HAKAN" yazdı, 
Survivor PASCAL, "HAKAN" yazdı, 
Survivor BERNA, "HAKAN" yazdı 
Survivor HAKAN, "PASCAL" yazdı, 
Survivor SERENAY, "PASCAL" yazdı, 
Survivor DOĞUKAN, "BERNA" yazdı

Ada konseyinde Ünlüler takımı arasında Merve Aydın bireysel dokunulmazlık oyununu kazandığı için ismi yazılamadı ve söylenmedi. Konseyde 4 Oy Hakan'a, 2 Oy Pascal'a, 1 Oy ise Berna'ya çıktı. 

3 mayıs ünlüler sms sonuçları, 3 mayıs pazar ada konseyinde kimin ismi yazıldı, pazar akşamı survivorda kimin ismi yazıldı, ünlüler takımı ada konseyi oylaması, ünlüler sms sonuçları, 3 mayısta kim elendi, survivor ünlüler sms sonuçları 3 mayıs, sörvayvır 3 mayıs ünlüler sms sonuçları, ünlüler sms sonuclari

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top