3 MAYIS ÜNLÜLER ADA KONSEYİ
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Birleşme partisi sonrası ilk eleme heyecanı yaşanacak olan Survivor All Star 44. Bölüm ile 3 Mayıs Pazar akşamı
ekrana geldi. Yarışma Bu akşamda nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu ile hafızalara kazındı.

Bilindiği gibi geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu ve bu haftada oyunu kaybeden Ünlüler takımı olduğu için bu akşam bir eleme için isim seçilecek. Bu akşam ada konseyi olacak ve bir isim belirlenecek, bu haftanın eleneni ise 6 Mayıs Çarşamba akşamı belli olacak.

Haftada 5 gün olarak yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Survivor All Star 3 Mayıs Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucu ve kaybeden takımın gerçekleştirdiği ada konseyi ile ilgili detaylar yazımızın devamındadır.


İşte Survivor All Star 3 Mayıs Ada Konseyinde Yazılan İsim?
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
3 MAYIS ADA KONSEYİNDE
HAKAN
İSMİ YAZILDI?

Konseyde Kim Kimin İsmini Yazdı

Survivor ANIL, "HAKAN" yazdı, 

Survivor MERVE "HAKAN" yazdı, 
Survivor PASCAL, "HAKAN" yazdı, 
Survivor DOĞUKAN, "BERNA" yazdı 
Survivor BERNA, "HAKAN" yazdı 
Survivor HAKAN, "PASCAL" yazdı, 
Survivor SERENAY, "PASCAL" yazdı, 

6 MAYIS ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI>>>

Eleme için seçilen isimlerden bakalım bu akşam kim elenecek. Hakan acaba bu hafta elenecek mi, birde bu ismikarşısına kim seçilecek, Ünlüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor Ünlüler takımından bu hafta kim elendi, Ünlülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 3 mayıs ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 3 mayıs konseyde en çok kimin ismi çıktı, 3 mayıs ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin yazıldı, 3 mayıs ada konseyinde yaşananlar, 3 mayıs ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı, survivor hakan elendi mi, sörvayvır hakan mı elendi, 3 mayıs ünlüler ada konseyi

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top