SİVASSPOR ERCİYESSPOR MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Şuanda puan durumu sıralamasında 31 puanla 14. sırada yer alan Sivasspor, ligde 17. sırada 21 puanda olan Erciyesspor ile 4 Mayıs Pazartesi akşamı karşı karşıya geliyor. 

Süper Lig de 29. haftada oynanan Sivasspor Erciyesspor maçı bu haftanın son maçıdır. Ayrıca bugün Galatasaray ile Akhisar Belediye maçı da oynanarak 29. hafta maçları tamamlanmış oldu.

Ligde kalma mücadelesi veren iki takımda bu maçı kazanmak için sahaya çıkacaklar. Merakla beklenen Erciyesspor Sivasspor maçında bakalım bu maçtan 3 puan hangi takım alabilecek?

4 Mayıs Pazartesi saat 20:00 da Kayseri Kadir Has Şehir Statında oynanan Erciyesspor Sivasspor maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


ERCİYESSPOR 2 - 3 SİVASSPOR

Goller;
 Dakika 15 Oğulcan
 Dakika 35 Vleminckx(penaltı)
 Dakika 67 İbrahim
 Dakika 88 Burhan
 Dakika 90+1 Burhan

MUHTEMEL 11'LER 

K.Erciyesspor: Zülküf, Diakhite, Boye, Caner, Anıl, Murat, Sylla, Oğulcan, Yasin, Emre, Vleminckx. 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Sivasspor: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, İbrahim Öztürk, Ümit, Adem, Kadir, Burhan, Hakan, Chahechouhe, Utaka.


erciyesspor sivasspor maci kac kac bitti, erciyesspor sivasspor maci 4 mayıs, bu akşamki erciyesspor sivasspor maci, sivas erciyes maci, kayseri erciyesspor sivasspor maci, erciyesspor sivasspor maçı 04 05 2015, erciyesspor sivasspor maçı, sivasspor maci 4 mayıs, sivas erciyes maci canlı anlatim, erciyesspor sivasspor maçı son durum skoru

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top