AKHİSAR BELEDİYE GALATASARAY MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 29. haftasında Galatasaray Akhisar belediye Spor ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları, bu hafta 29. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 29. haftanın kapanış maçlarından biri Akhisar Belediye ve Galatasaray maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Akhisar Belediye Galatasaray maçı 4 Mayıs Pazartesi akşamı oynandı.

Merakla beklenen Akhisar Belediye Galatasaray maçı, Manisa 19 Mayıs Statında Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetmenliğinde oynandı. Galatasaray bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

4 Mayıs Pazartesi saat 20:00 da Manisa 19 Mayıs Statında oynanan Akhisar Belediye Galatasaray maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


AKHİSAR BLD. 0 - 2 GALATASARAY

Goller;
 Dakika 22 BURAK
 Dakika 34 BURAK


Akhisar Belediyespor: Oğuz, Koray, Douglao, İsmail, Kadir, Custodio, Bilal, Mehmet, LuaLua, Güray, Bruno 
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Selçuk, Emre Çolak, Bruma, Sneijder, Yasin, Burak

Akhisar ile Galatasaray bugüne kadar ligde 5 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 4’ünü Galatasaray 1’ini ise Akhisar kazanırken, Manisa’da oynanan iki maçın da birini Galatasaray diğerini de Akhisar kazandı. İlk yarıda İstanbul’da oynanan maçı da Galatasaray 2-1’lik skorla kazanmayı başarmıştı.

akhisar galatasaray maci kac kac bitti, akhisar galatasaray maci 4 mayıs, bu akşamki akhisar galatasaray maci, gs akhisar maci, akhisar galatasaray maci, akhisar galatasaray maçı 04 05 2015, akhisar galatasaray maçı, galatasaray maci 4 mayıs, akhisar galatasaray maci canlı anlatim, akhisar galatasaray maçı son durum skoru

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top