mayis-kralicesi-nehir-yagmur-tanrisevsin-kimdir

MAYIS KRALİÇESİ NEHİR KİMDİR

Show Tv ekranlarında başlayan yeni dizi Mayıs Kraliçesi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Dizinin başrol oyuncusu olan Yağmur Tanrısevsin dizide canlandırdığı Nehir karakteri ile dizinin hikayesinin anlatıldığı karakter olacaktır. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Mayıs Kraliçesi dizi oyuncuları arasında Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Derya Şensoy, Serhan Onat gibi başarılı bir çok oyuncu yer alırken dizide Nehir karakterinin yaşadığı hayatın aslında gerçek hayatı olmadığının anlatıldığı Mayıs Kraliçesi dizisinde yer alan oyuncuların arasında en çok dikkat çeken ve beğenilen isimler arasında güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin isimli oyuncu gelmektedir. Yağmur Tanrısevsin kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda oyuncu hakkındaki bilgileri derledik.

MAYIS KRALİÇESİ OYUNCULARI>>

Mayıs Kraliçesi Dizisi Nehir Karakteri Kimdir?

Yağmur Tanrısevsin Kimdir

Mayıs Kraliçesi dizisinde Nehir karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990 yılında Mersin de doğan Türk oyuncudur. Yağmur Tanrısevsin "Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanınmıştır. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır. Bambi reklamının marka yüzü olmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü son sınıf öğrencisidir. Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi oyunculuk eğitimi aldığı bazı isimlerdir. Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmektedir."Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu. Son olarak Kaçak dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin şimdi ise Mayıs Kraliçesi dizisinde rol almaktadır.

Yağmur Tanrısevsin Yaşı: 25
Yağmur Tanrısevsin Boyu: 1,66
Yağmur Tanrısevsin Kilosu: 55

Yağmur Tanrısevsin Oynadığı Diziler
Pis Yedili 2012
Adını Feriha Koydum 2012
Güneşi Beklerken 2013
Kaçak 2014
Bana Baba Dedi 2015
Mayıs Kraliçesi 2015

mayıs kraliçesi nehir kimdir, mayıs kraliçesi oyuncuları, mayıs kraliçesi dizisi nehir, mayis kralicesi nehir resimleri, mayis kralicesindeki nehir, yağmur tanrısevsin kimdir, yağmur tanrısevsin biyografi, yağmur tanrısevsin resimleri, yağmur tanrısevsin kaç yaşında, yağmur tanrısevsin boyu kilosu kaç, yağmur tanrısevsin dizileri,

Yağmur Tanrısevsin Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top