kirgin-cicekler-kader-oldu-mu

KIRGIN ÇİÇEKLER KADER ÖLDÜ MÜ?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez ismi olan Kırgın Çiçeklerde heyecan artmaya devam etmektedir. Her hafta en çok izlenen dizi olan Kırgın Çiçeklerde gelecek bölümde yine gözyaşları sel olacaktır. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizide 21. Bölümde Kader'in öldüğü görülüyor. Kırgın Çiçekler 21. bölüm fragmanını izleyenler Kader'in öldüğünü görünce neden öldüğü yada öleceği konusunda araştırmalar yapmaya başlamışlardır.
16 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Kaderi'in ölmesi yada ölecek mi sorusunun yanı sıra birde kızların bulunduğu otobüsün kaza yapması da ayrıca bir merak konusu olmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda bu merak edilenler hakkında bilgiler vereceğiz. İşte Kırgın Çiçekler 21. bölüm hakkındaki bilgiler.

Kırgın Çiçekler Kader Ölecek mi?

Kırgın Çiçekler dizisinin sevilen karakterlerinden olan Kader karakteri yeni bölümde öldüğü görülmektedir. Kader ölecek mi ölmeyecek mi konusunda merak uyandıran bu olay sonucunda Kader annesinin kaldığı otele gitti ve annesini otelde bulamayınca Banu'nun kullandığı hapları içerek intihar etti. Hemen Kader'in yanına gelen arkadaşları gözyaşları içerisinde Kader'in öldüğünü görünce tüm izleyenler gözyaşlarını tutamadılar. Fakat daha sonra gerçek ortaya çıktı ve tüm bunların bir rüya olduğu anlaşıldı.

Kırgın Çiçekler 20. Bölümde Neler Oldu...
Kızlar Banu'nun intihar haberiyle hastaneye koşar. Songül suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır. Kader'e gerçeği söyleyince arkadaşlıkları bitme noktasına gelir. Gökhan her yerde babasını ararken Necmi valizi elinde yanlarına gelir. Cemre'nin halası Emel, Nazan'ın mirasın üzerine yattığını öğrenerek Nazan'ın kapısına dayanır. İyice köşeye sıkışan Nazan, Serkan'a her şeyi anlatmaya karar verir. Halası aniden ortaya çıkıp onu yetimhaneden almak isteyince Cemre'nin aklı karışır. Onu yetimhaneye bırakan halasına mı yoksa arkadaşlarına mı tutunmalıdır?

kırgın çiçekler kader öldü mü, kırgın çiçekler kader ölecek mi, kader ölüyor mu, kırgın çiçekler oyuncuları, kırgın çiçekler 21. bölüm fragmanı, kirgin cicekler kader oldu mu, kirgin cicekler kader olecek mi, kırgın çiçekler yeni bölüm fragmanı, kırgın çiçekler kader neden ayrıldı, kırgın çiçekler kader diziden ayrılıyor mu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top