mayis-kralicesi-oguz-ahmet-olgun-sunear-kimdir

MAYIS KRALİÇESİ OĞUZ KİMDİR

Show Tv'nin yepyeni dizisi olan Mayıs Kraliçesi dizisi izleyici ile buluşuyor. Merakla beklenen ve birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Mayıs Kraliçesi dizi oyuncuları arasında Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Derya Şensoy, Serhan Onat gibi başarılı bir çok oyuncu yer alırken dizide Nehir karakterinin yaşadığı hayatın aslında gerçek hayatı olmadığının anlatıldığı Mayıs Kraliçesi dizisinde yer alan oyuncuların arasında en çok dikkat çeken ve beğenilen isimler arasında yakışıklı oyuncu Ahmet Olgun Sünear isimli oyuncu gelmektedir. Ahmet Olgun Sünear kimdir kaç yaşında gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda oyuncu hakkındaki bilgileri derledik.

MAYIS KRALİÇESİ OYUNCULARI>>

Mayıs Kraliçesi Dizisi Oğuz Karakteri Kimdir?

Ahmet Olgun Sünear Kimdir

Mayıs Kraliçesi dizisinde Oğuz karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear 24 Aralık 1982 yılında İstanbul da doğmuştur. Başarılı oyuncu rol aldığı sinema filmi ve reklam filmlerinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç oyuncu Boynu Bükükler isimli dizi projesi ile televizyon ekranlarında da başarısını kanıtladı. Boynu Bükükler projesinde başrollerden biri olan Selim karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan genç oyuncunun sinema filmleri ise Kampüste Çıplak Ayaklar ve Çilek isimli sinema filmi projeleridir. Son olarak TV8 de yayınlanan Maral dizisiyle izleyicilerin karşısına geçen Ahmet Olgun Sünear, bu projede Benan karakterini canlandırıyordu. Sergilediği oyunculuk performansı ve yakışıklılığı ile oldukça beğenilen Ahmet Olgun Sünear şimdi Mayıs Kraliçesi dizisi ile ekranlarda olmaktadır.

Ahmet Olgun Sünear Yaşı: 25
Ahmet Olgun Sünear Boyu: 1,74
Ahmet Olgun Sünear Kilosu: 73

mayıs kraliçesi oğuz kimdir, mayıs kraliçesi oyuncuları, mayıs kraliçesi dizisi oğuz, mayis kralicesi oguz, mayis kralicesindeki oguz, ahmet olgun sünear kimdir, ahmet olgun sünear biyografi, ahmet olgun sünear resimleri, ahmet olgun sünear kaç yaşında, ahmet olgun sünear boyu kilosu kaç, ahmet olgun sünear dizileri,

Ahmet Olgun Sünear Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top