mayis-kralicesi-alper-samet-sirmali-kimdir

MAYIS KRALİÇESİ ALPER KİMDİR

Show Tv ekranlarında başlayan yeni dizi Mayıs Kraliçesi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Dizinin başrol oyuncusu olan Yağmur Tanrısevsin dizide canlandırdığı Nehir karakteri ile dizinin hikayesinin anlatıldığı karakter olacaktır. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı Mayıs Kraliçesi dizi oyuncuları arasında Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Derya Şensoy, Serhan Onat gibi başarılı bir çok oyuncu yer alırken dizide Nehir karakterinin yaşadığı hayatın aslında gerçek hayatı olmadığının anlatıldığı Mayıs Kraliçesi dizisinde yer alan oyuncuların arasında en çok dikkat çeken ve beğenilen isimler arasında yakışıklı oyuncu Samet Sırmalı isimli oyuncu gelmektedir. Samet Sırmalı kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda oyuncu hakkındaki bilgileri derledik.

MAYIS KRALİÇESİ OYUNCULARI>>

Mayıs Kraliçesi Dizisi Alper Karakteri Kimdir?
http://songuncell.blogspot.com.tr/
Samet Sırmalı Kimdir
Mayıs Kraliçesi dizisinde Alper karakterini canlandıran Samet Sırmalı 6 Ekim 1989 doğumludur. Ailesi aslen Bulgaristanlı olan yakışıklı oyuncu lise eğitimini İstanbul Florya da almıştır Yakışıklı oyuncu olan Samet Sarmalı aynı zamanda Üniversiteyi ise burslu olarak kazanmıştır. Şuan da Kültür Üniversitesi İktisat Bölümünde eğitimine devam etmektedir yakışıklı oyuncunun boyu ise 1.90 cm dir. Yakışıklı oyuncu Samet Sırmalı Televizyon dünyasına ilk olarak model olarak başlamıştır ilk modellik yaptığı zamanlar lise yaşları olmuştur. Samet Sırmalının modellik hayatı Yakın akrabası ile beraber mankenlik ajansına gitmesi ile başlamıştır. ve bu şekilde modelliğe ilk adımını atmış olan yakışıklı modelimiz. Ardından Katılmış olduğu Best Model yarışmasında çok iyi bir derece almıştır Best Model yarışmasında 3. sırada yarışmayı. Yakışıklı model Türkiye de pek çok markanın defilelerinde yer almıştır ve Samet sırmalının tek isteği yurt dışındaki defilelerde boy göstermektir.
http://songuncell.blogspot.com.tr/
Samet Sırmalı Yaşı: 26
Samet Sırmalı Boyu: 1,90
Samet Sırmalı Kilosu: 76
Samet Sırmalı Twitter : https://twitter.com/ssirmali
Samet Sırmalı İnstagram : http://websta.me/n/ssirmali

mayıs kraliçesi alper kimdir, mayıs kraliçesi oyuncuları, mayıs kraliçesi dizisi alper, mayis kralicesi alper, mayis kralicesindeki alper, samet sırmalı kimdir, samet sırmalı biyografi, samet sırmalı resimleri, samet sırmalı kaç yaşında, samet sırmalı boyu kilosu kaç, samet sirmali dizileri,

Samet Sırmalı Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top