besiktas-sivasspor-maci-bilet-fiyatlari

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

Süper Toto Süper Ligin lideri olan Beşiktaş ligde 12. haftada bilindiği gibi Sivasspor ile karşılaşacaktır. Milli maçlar nedeni ile ara verilen Süper ligde 12. hafta maçları oynanmaya başlanacak ve bu hafta Beşiktaş Sivasspor'u ağırlayacaktır. 22 Kasım Pazar akşamı sat 19:00 da oynanacak olan Beşiktaş Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı. Her iki takımın taraftarları için satışa sunulan Beşiktaş Sivas maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar şimdiden maç biletlerini almaya başladılar. Biletlerin satışa çıkması ile birlikte bilet fiyatları da oldukça merak edilmektedir. Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak olan Beşiktaş Sivasspor maçının bilet fiyatlarını sizler için araştırdık ve derledik. İşte maçın bilet fiyatları..

Beşiktaş Sivasspor Maçı Bilet Fiyatları 
Doğu Tribün : 60 TL
Batı Tribün    : 40 TL
Kuzey Tribün : 20 TL
Güney Tribün : 20 TL
Misafir Takım : 20 TL
http://songuncell.blogspot.com.tr/
Passolig kart sahipleri için satışa sunulan biletlerden almak isteyen taraftarlar, biletlerini www.passo.com.tr , N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Ofisi'nden Passolig kartlarına yükleyebilirler.

Vodafone Arena’dan kombine, VIP ya da Loca satın alan kombine sahipleri, M. Sivasspor karşılaşmasına bilet satın almaları ve bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda, satın aldığı tribün bilet ücreti karşılaşmanın bitiminin ardından iki haftalık süre içerisinde Passolig kartlarına iade edilecek. Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlar, M. Başakşehir karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabilecekler. Maç günü Kombine Satış Merkezi saat 17.00’ye kadar hizmet verecek.http://songuncell.blogspot.com.tr/

Maç günü saat 11.00 itibariyle Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacak. Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlar, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabilecekler. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlı. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarların da Passolig kartlarının olması gerekmekte.

beşiktaş sivasspor maçı bilet fiyatları, beşiktaş 22 kasım bilet fiyatları, beşiktaş maçının biletleri, beşiktaş sivas maçı biletleri kaç para, 22 kasım beşiktaş sivasspor maci biletleri, sivas besiktas macinin bilet fiyatlari, beşiktaş sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, bjk sivas maci bilet fiyatlari, 22 kasim besiktas maci bilet fiyatlari,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top