iste-benim-stilim-all-star-kiyafetleri

19 KASIM İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Gala gecesine yaklaşılan ve haftanın tamamlanması için geri sayımı başlayan İşte Benim Stilim All Star bugünde yeni bölümü ile ekranlarda oldu. Jüri karşısına çıkan ve bugünü tamamlayan yarışmacıların giydikleri kıyafetleri ile aldıkları puanlar yazımızda olacaktır. Bugün İşte Benim Stilim de bakalım günün en düşük puanını kim alacak ve rozet kime gidecek. Bugün ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star yeni bölümünde yarışmacılar yine birbirinden güzel kıyafetler ile podyuma çıktılar ve puanlarını aldılar.

19 Kasım Perşembe İşte Benim Stilim All Star yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 19 Kasım Perşembe günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 19 Kasım 2015 Perşembe günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

19 Kasım İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı

Sinem Umaş 19 Kasım Kıyafeti:Podyumun açılışını yapan Sinem siyahlar içinde geldi, siyah balıkçı bluz üzerine siyah yuvarlak gümüş rengi düğmeleri olan olan kısa bir ceket ve altına koyu yeşil ispanyol paça pantolon siyah el çantası ve siyah topuklu ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Ayakkabı:180TL Pantolon:100TL Çanta:30TL Kazak:40TL Ceket:280TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu 5 Puan
Toplam 17 Puan

Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) 19 Kasım Kıyafeti:Nurcan bugün griler içinde geldi.Gri balıkçı yaka pantolonlu tulum üzerine gri uzun palto giyen Nurcan aynı renkte el çantası ve gri renkte topuklu ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Aycan ise kırmızı uzun kollu lacivert bir gömlek giyerek altına ise kırmızı yüksek bel pantolon belinde kemeri olan üzerine kırmızı bir palto giyerek kırmızı el çantası ve kırmızı stiletto ayakkabı ile podyuma çıktı.
Aycan:Ayakkabı:250 TL Çanta:89 TL Pantolon:250 TL Gömlek:150 TL Kaban:1150 TL Kürk:60 TL
Nurcan:Ayakkabı:280 TL Çanta:180 TL Pantolon:300TL Kaban:1150 TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 22 Puan

Gülşah Yılmaz 19 Kasım Kıyafeti:Gülşah bugün sıfır kol taba rengi yakaları buz mavisi olan belinde kemeri olan bir mini elbise üzerine siyah deri ceket giyen Gülşah uzun siyah topuklu çizmeler giyerek kahverengi el çantası ile  podyuma çıktı.
Ayakkabı:399TL Çanta:2000TL Elbise:399TL Kemer:69TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 18 Puan

Emel Özkızıltaş 19 Kasım Kıyafeti:Emel bugün, beyaz bluz üzerine bordo kadife ceket giyerek siyah dar kadife pantolon ve bordo stiletto ayakkabı giyen Emel, Siyah zincirli çanta ve boynunda bordo kürk ile kombinini tamamladı.
Ayakkabı:90TL Çanta:1000TL Tişört:30TL Pantolon:180TL Hırka:250TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 17 Puan

Ezgi Ünal 19 Kasım Kıyafeti:Ezgi bugün siyah uzun kollu kolları tüllü dar mini elbise giyerek üzerine siyah trençkot siyah mektup çanta ve siyah açık ayakkabı giyerek podyumda yürüdü.
Ayakkabı:280TL Çanta:100TL Elbise:399TL Trençkot:
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 18 Puan

Gülay Hançer 19 Kasım Kıyafeti:Gülay bugün kırmızılar içinde geldi.Gülay kırmızı yakası dekolteli askılı bustiyer altına kırmızı tül belinden siyah deri kemeri olan uzun etek ve kırmızı ceket giyerek siyah topuklu ayakkabı ve kutu askılı çantası ile kombnini tamamladı.
Ayakkabı:250TL Çanta:70TL Bustiyer+Ceket:700TL Etek:300TL
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 20 Puan

Nihal Candan 19 Kasım Kıyafeti:Nihal bugün kot jean uzun kollu gömlek üzerine asker yeşil bir mont iç tarafı pembe olan kapışonlu pembe peluş olan şapkası ile dikkat çeken Nihal altına toz pembe dar pantolon giyerek koyu renkte bir bağcıklı botları siyah askılı çanta ile podyuma çıkttı
Ayakkabı:250TL Pantolon:150TL Gömlek:200TL Parka:460TL

Kıyafetler Eklenecektir...

19 KASIM PERŞEMBE GİYİLEN KIYAFETLER

İşte Benim Stilim All Star 19 Kasım 2015 Perşembe, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Sinem Umaş Kimdir>>
Zeynep Öztürk Kimdir>>
Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Melek Balkan Kimdir>>

işte benim stilim 19 kasımda giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star perşembe günü giyilen kıyafetler, iste benim stilim 19 kasım aysenur balci kiyafetleri, 19 kasımda nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 19 kasım alınan puanlar, 19 kasım günün en kötüsü kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top