eve-donus-dizisi
EVE DÖNÜŞ DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Yeni sezon ile birbirinden güzel diziler başlamaya devam etmektedir. yepyeni dizilerin yer aldığı ATV yeni bir dizisini daha izleyici ile buluşturuyor. Atv Eve Dönüş adlı diziyi izleyici ile buluşturacak ve bu sezonun en iddialı dizilerinden bir tanesidir. Eve Dönüş dizi oyuncuları arasında Tardu Flordun (Kürşad), Edip Saner (Vedat), İpek Erdem (Canan), Feride Çetin (Sevda), Ayten Uncuoğlu (Hacer), Burak Demir (Derviş), Merve Oflaz (İpek), Zeynep Özder (Pınar) gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Kendi halinde yaşayan bir insanın hayatını değiştirenlerden intikam almasını konu alan Eve Dönüş dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için derledik ve paylaştık. İşte Eve Dönüş dizisi ile ilgili tüm merak edilenler ve oyuncu isimleri..

Eve Dönüş Dizi Oyuncuları Kimler
Eve Dönüş Yusuf - Cansel Elçin Kimdir>>
Eve Dönüş Leyla - Dilşad Çelebi Kimdir>>
Eve Dönüş Kürşad - Tardu Flordun
Eve Dönüş Vedat - Edip Saner
Eve Dönüş Canan - İpek Erdem Kimdir>>
Eve Dönüş Sevda - Feride Çetin
Eve Dönüş Hacer - Ayten Uncuoğlu
Eve Dönüş Derviş - Burak Demir
Eve Dönüş Cengizhan - Murat Atik
Eve Dönüş Oflaz - Ümit Olcay
Eve Dönüş İpek - Merve Oflaz
Eve Dönüş Pınar - Zeynep Özder
Eve Dönüş Meryem - Gülden Dudarık
Eve Dönüş Halil - Ali Başar
Eve Dönüş Ökkeş - Efe Deprem
Eve Dönüş Ferman - Serdal Genç
Eve Dönüş Halil - Ali Başar
Eve Dönüş Yılmaz - Burç Kümbetlioğlu
Eve Dönüş Mehap - Gamze Dar
Eve Dönüş Ayşegül - Şeyda Terzioğlu
Eve Dönüş Elif - Leyla Kırşan
Eve Dönüş Varol - Berkan Demirbağ

Eve Dönüş Dizi Konusu
Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı dizinin yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstlenmektedir. Ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren balıkçı Yusuf ile İstanbul’un zengin ve saygın ailelerinden birinin kızı olan Leyla’nın korkunç bir olayla yollarının kesişmesini anlatıyor. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını alt üst eden insanlardan intikam almak!

eve dönüş dizisi, eve dönüş dizi oyuncuları, eve dönüş dizisi karakter isimleri, eve dönüş dizisi atv, eve dönüş oyuncu isimleri, eve dönüş dizisindeki oyuncuların resimleri, eve dönüş dizisi yeni bölüm, eve donus dizisi oyunculari, atv eve donus dizisi, eve donus dizisi leyla kim, eve donus yusuf kimdir,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top