basaksehir-galatasaray-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ 

Çarşamba günü şampiyonlar liginde Astana ile 2-2 berabere kalan Galatasaray bu akşam Süper ligde Başakşehir ile karşılaşıyor. Süper toto süper ligde 7. hafta maçlarında karşılaşacak olan Başakşehir ile Galatasaray bu akşam Fatih Terim stadında mücadele edecekler. Başakşehir Galatasaray maçı saat 19:00 da başlayacak ve maç Lig tv den yayınlanacaktır. Galatasaray Başakşehir maçı başlar başlamaz maç ile ilgili tüm merak edilenler ile maçın gollerini buradan canlı olarak takip edebilirsiniz. İşte maçın tüm ayrıntıları..

  BAŞAKŞEHİR 0 - 2 GALATASARAY
Goller
77. Dakika Podolski
84. Dakika Unut Bulut


Maç: Başakşehir Galatasaray Maçı
Tarih: 3 Ekim 2015
Saat: 19:00
Stat: Fatih Terim Stadı
Kanal: Lig Tv

Süper ligde geçen hafta Gaziantepspor ile karşılaşan ve 2-1 üstünlük sağlayan Galatasaray ligde 7. haftada bu akşam Başakşehir'e konuk oluyor. Ligde Galatasaray 11 puan ile 5. sırada yer alırken Başakşehir ise 9 puanla 11. sırada yer almaktadır. Bu akşam oynanacak olan karşılaşmada bakalım galip gelen taraf kim olacaktır. İşte bu akşamki maçta sahaya çıkacak olan ilk 11'ler..

MUHTEMEL İLK 11'LER
BAŞAKŞEHİR: Volkan, Cenk, Yalçın, Bekir, Alparslan, Mahmut, Badji, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet
GALATASARAY: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut

başakşehir galatasaray maçı, başakşehir galatasaray maçı kaç kaç bitti, başakşehir galatasaray maçı hangi kanalda, başakşehir galatasaray maçının kadroları, başakşehir galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda, basaksehir galatasaray maci kac kac bitti mac sonucu, galatasaray basaksehir maci canlı yayın hangi kanal, galatasaray basaksehir maci kac kac,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top