kazakistan-hollanda-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
KAZAKİSTAN HOLLANDA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

A Milli Takımımızında içerisinde bulunduğu Avrupa şampiyonası A grubu maçlarında bu hafta 9. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Bu akşam oynanacak olan maçlar arasında hem Türkiye'nin maçı hemde gruptaki rakiplerimiz olan Kazakistan ile Hollanda karşı karşıya gelecektir. 10 EKim Cumartesi akşamı saat 19:00 başlayacak olan Kazakistan Hollanda maçı Show Tv den canlı olarak yayınlanacaktır. Maçın başlaması ile birlikte Kazakistan Hollanda maçı kaç kaç ve maçın golleri gibi bilgileri anlık olarak sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz. İşte Kazakistan Hollanda maçı bilgileri..

KAZAKİSTAN 1 - 2 HOLLANDA
  Goller
33 Dakika Wijnaldum
52. Dakika Soderlund
90+6 Dakika Kuat

Maç: Kazakistan Hollanda Maçı
Tarih: 10 Ekim Cumartesi
Saat: 19:00
Kanal: Show TV

Milli takımımızın grupta Hollanda ile 3.lük savaşı bu akşamda sürecek ve bu akşamki maç sonuçlarına göre belli olacaktır. Milli takımımız bu akşamÇek Cumhuriyeti karşısında alacağı 3 puan ile puanını 15'e yükseltecek, Hollanda ise Kazakistan karşısında 3 puan alırsa puanı 13 olacaktır. Yazımızın devamında A grubu puan tablosunu bulabilirsiniz.

A Grubu'nda puan durumu şöyle: 
1.İZLANDA 19 puan
2.ÇEK CUMHURİYETİ 19 puan
3.TÜRKİYE 12 puan
4.HOLLANDA 10 puan
5.LETONYA 4 puan
6.KAZAKİSTAN 2 puan

kazakistan hollanda maçı, kazakistan hollanda maçı kaç kaç bitti, kazakistan hollanda maci kac kac, kazakistan hollanda maç sonucu, 10 ekim hollanda kazakistan maçı kaç kaç bitti, hollanda kazakistan maci kac kac, kazakistan hollanda maçı hangi kanalda saat kaçta, hollanda kazakistan maci golleri sonucu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top