galatasaray-atletico-madrid-maci-kac-kac-bitti
GALATASARAY ATLETİCO MADRİD MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

15 Eylül Salı akşamı devler ligi başlıyor ve ilk maçlar bu akşam oynanmaya başlayacak. C grubunda yer alan tek temsilcimiz olan Galatasaray bu akşam rakibi Atletico Madrid'i ağırlıyor. 15 Eylül Salı akşamı saat 21:45'te başlayacak olan bu heyecanlı karşılaşma TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacaktır. Gruptaki ilk maçına çıkacak olan Galatasaray Atletico Madrid ile karşılaşırken diğer gruptaki rakiplerimiz Astana ve Benfica da karşılaşacaklardır. Yazımızın devamında Galatasaray Atletico Madrid maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgileri anlık olarak buradan canlı olarak sizler için aktarmaya devam edeceğiz.

   GALATASARAY 0 - 2 ATLTİCO MADRİD
Goller
18. Dakika Griezmann
25. Dakika Griezmann

MUHTEMEL 11'ler:
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Carole, Selçuk, Rodriguez, Emre Çolak, Sneijder, Podolski, Burak
Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Siqueira, Oliver Torres, Tiago, Gabi, Koke, Griezmann, Martinez

Sarı-kırmızılılar, 1955-1956 sezonunda UEFA tarafından Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası adıyla ilk kez düzenlenen ve 1992-1993 sezonunda ise ismini UEFA Şampiyonlar Ligi olarak değiştirdiği dev organizasyonda bugüne dek 157 karşılaşmaya çıktı. Devler liginde ilk karşılaşmasına 1956-1957 sezonunda Dinamo Bükreş’e karşı çıkan Aslan, geride kalan 157 karşılaşmanın 55’inde gülen taraf olmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde 64 yenilgi alan sarı-kırmızılı ekip, 38 mücadeleden ise 1 puan ile ayrıldı. Aslan, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 201 kez havalandırırken, kalesinde ise 240 gol gördü.

galatasaray atletico madrid maçı, galatasaray atletico madrid maçı kaç kaç bitti, galatasaray atletico madrid takım kadroları, galatasaray atletico madrid saat kaçta hangi kanalda, galatasaray atletico madrid maç sonucu, galatasaray atletico madrid maçı nerde oynanıyor, galatasaray atletico madrid maci kac kac bitti, galatasaray şampiyonlar ligi mac sonucu, 15 eylül salı galatasaray atletico madrid maçı,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top