14-eylul-utopya-kim-elendi
ÜTOPYA 15 EYLÜL KİM ELENDİ

Artık final haftasına girilen ve haftanın başında ilk olarak Dilay'ın elendiği Ütopya da bu akşam kim elenecek? Yaklaşık bir yıldır devam ve oldukça ilgi gören Tv8'in sevilen yarışması Ütopyada artık sona yaklaşıldı ve final haftasına girildi. Artık ütopya da her gün bir eleme gerçekleştirilecek ve bir yarışmacı elenecektir. 20 Eylül Pazar akşamı final yapacak olan Ütopya da artık kimin kazanacağı belli oluyor. Geriye 7 yarışmacı kalan ütopya da yarışmanın birincisi kim olacak. Aylardır beklenen ve merakla izlenen Ütopya finalisti belli oluyor. Ütopya da her gün eleme olacak ve kalan 7 yarışmacıdan altısı Cumartesi gününe kadar elenecek ve pazar günü yapılacak olan Ütopya finaline sadece 2 yarışmacı kalacak finalist böylelikle belli olacak. 15 Eylül Ütopya da kim elendi. Şimdi bu soru merak edilmeye başladı ve heyecanla beklenmektedir. Bizde sizlere bu yazımızda Ütopya 15 Eylül Salı günü kim elendi ve 15 Eylül Ütopya da kimler Dokunulmazlık kazandı gibi bilgileri derledik.

15 EYLÜL ÜTOPYA BAHADIR ELENDİ

15 Eylül Ütopya Dokunulmazlık Kazananlar Kimler
** Tuncay
** Kürretülayn

15 Eylül Ütopya Elemeye Kalanlar Kimler
Altar
Bahadır
Serkan

> 14 Eylül Pazartesi Ütopya da DİLAY Elendi
> 15 Eylül Salı Ütopya da BAHADIR Elendi

Ütopya da final haftasında yapılacak elemeler sonucunda iki kişi finale kalacak. Ütopya’nın şampiyonu 20 Eylül final akşamı üç farklı oylama sistemiyle belirlenecek. Peki oylama sistemi nasıl olacak ve Ütopya birincisi nasıl neye göre belirlenecek.

1- Finalde sms oylaması,
2- Final gazetesi satışları
3- Eski Ütopya yarışmacılarının kullanacağı oylar esas alınacak.
Bu üç oylamanın ikisinden galip gelen şampiyon olacak ve o ana kadar Ütopya kasasında biriken paranın yarısını kazanacak.

Ütopya Final Haftasında;
Ütopya’da final haftasındaki elemelerde ve dokunulmazlıklarda her zamanki gibi gazete satışları esas alınacaktır. Fakat her zamanki gazete satışlarından farklı olarak final haftası gazetesi Cuma'ya kadar satışa açık olacak ve Ütopya’ya veda edecek yarışmacı oylamaya kadar satılan gazete miktarı esas alınarak belirlenecektir.
Örneğin, Pazartesi günü Ütopya’ya veda edecek yarışmacı belirlenirken Cuma’dan Pazar günü saat 20:00'a kadar olan gazete satışları esas alınacaktır. Salı günü gerçekleşecek elemede ise Cuma’dan Pazartesi akşamı saat 20:00’a kadar olan gazete satışı esas alınacak ve her gün yapılacak satışlar bir sonraki güne devrederek devam edecektir. Saat 20:00'dan sonra atılacak her oy, ertesi günün oylamasına etki edecektir. Böylelikle hiçbir yarışmacı oy kaybına uğramayacaktır.

ütopya 15 eylül kim elendi, ütopya 15 eylül eleme sonuçları, 15 eylül ütopya kim elendi, ütopya final haftası nasıl olacak, utopya finali ne zaman, utopya ne zaman bitecek, ütopyada kim elendi 15 eylül, bu akşam ütopyada kim elendi, salı utopya kim elendi, 15 eylül ütopya kimler dokunulmazlık kazandı, 15 eylül ütopya dokunulmazlık kazananlar ve elenen kişi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top