BENFİCA ASTANA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ MAÇ SONUCU

UEFA Şampiyonlar liginde bu akşam 8 maç oynanacak ve ilk 4 grubun takımları birbirleri ile karşılaşacaklar. C grubunda olan Galatasaray bu akşam Atletico Madrid ile karşılaşırken gruptaki diğer rakiplerimiz olan Astana ve Benfica da bu akşam karşı karşıya geliyor. 15 Eylül Salı akşamı oynanacak olan maçlar arasında olan Astana Benfica maçı saat 21:45'te başlayacak ve Tivibu Spor kanalından yayınlanacaktır. Bizler sizler için maçın başlaması ile birlikte maç kaç kaç ve maç sonucu gibi merak edilenleri anlık olarak aktaracağız.

BENFİCA 2 - 0 ASTANA
Goller
51. Dakika Gaitan
62. Dakika Mitroglou

Şampiyonlar Ligi C Grubu Maçı 
Takım: Benfica - FC Astana
Tarih: 15 Eylül 2015 salı 
Saat: 21:45 
Yer: Estadio da Luz Stadı 

Şampiyonlar ligi C grubundaki rakiplerimiz olan Astana ve Benfica 15 Eylül Salı akşamı karşılaşacaktır. Bizler Galatasaray Atletico Madrid maçını izlerken gözümüz ve kulağımız ise grupta oynanan diğer Benfica ve Astana maçında olacaktır. Maçın başlaması ile birlikte maçın tüm ayrıntıları ve golleri burada olacaktır. 15 Eylül Astana Benfica maçında ilk 11 de görev alacak isimler şu şekildedir.

MUHTEMEL 11'LER 
Benfica: Cesar, Silvio, Jardel, Luisao, Eliseu, Guedes, Samaris, Talisca, Gaitan, Jonas, Mitroglou
Astana: Eric, Ilic, Akhmetov, Pstnikov, Anicic, Canas, Muzhikov, Zhokov, Kethevoama, Kalonji, Dzolchiev

benfica astana maçı, benfica astana maçı kaç kaç bitti, benfica astana mac sonucu, benfica astana maçı hangi kanalda saat kaçta, benfica astana maçı şifreli mi, benfica astana maçı kadroları, benfica astana maçı kaç kaç bitti maç sonucu, benfica astana maci canli anlatim,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top