galatasaray-astana-macini-sifresiz-veren-kanallar
GALATASARAY ASTANA MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ

Şampiyonlar Liginde C grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray bilindiği gibi grupta ilk maçını Atletico Madrid ile yaparak 2-0'lık bir yenilgi ile başlamıştı. Şimdi ise Şampiyonlar Liginde grup maçlarında 2. maçlar oynanmaya başladı. Galatasaray'ın bu sefer rakibi Astana takımı olmaktadır. Galatasaray Astana ile şampiyonlar ligi 2. maçında karşı karşıya geliyor. Merakla beklenen Galatasaray Astana maçı 30 Eylül Çarşamba akşamı oynanacak ve karşılaşma saat 19:00'da başlayacaktır.
Tüm taraftarların merak ettiği şey ise Galatasaray Astana maçını hangi kanal yayınlayacak sorusu olmaktadır. 30 Eylül Çarşamba akşamı oynanacak olan Astana Galatasaray maçı Tivibuspor dan yayınlanacaktır. Ayrıca bu maçı Avrupa da canlı ve şifresiz veren kanallar olacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda Galatasaray Astana maçını canlı veren kanalları sizler için derledik.

GALATASARAY ASTANA MAÇI KAÇ KAÇ>>

İŞTE GALATASARAY ASTANA MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR
İDMAN TV
İdman Tv Frekans Bilgisi
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400 Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

1 TV GEORGİA
1 Tv Georgia Frekans Bilgisi
Frekans: 12602
Sembol: 2960 Fec: 5/6
Polarizasyon: (V) Dikey

BT SPORT 2 HD
Bt Sport 2 Frekansı :
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4htt
Polarizasyon: (V) Dikey

SKY SPORT 5
Sky Sport 5 Frekansı
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

galatasaray astana maçını şifresiz veren kanallar, galatasaray sampiyonlar ligi maci sifresiz hangi kanalda, macini 30 eylul gs astana maci sifresiz veren kanallar, gs astana macini sifresiz verecek kanallar, gs astnaa macini nasil izlerim, 30 eylül astana gs maçını şifresiz izlemek, cimbom astana maçı şifresiz, galatasaray astana maçını uydudan veren kanallar 30 eylül

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top