evli-ve-ofkeli-dizi-oyunculari-kimler
EVLİ VE ÖFKELİ DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Atv'de yepyeni bir romantik komedi dizisi başlıyor. Bu sezon başarılı bir çok diziyi ekrana getirecek olan ATV Evli ve Öfkeli isimli dizi ile bu sezona iddialı bir şekilde girmeyi başarmaktadır. Başarılı bir çok diziye imza atan atv başarısını sürdürmektedir. Evli ve Öfkeli dizi oyuncuları arasında başrolde Birce Akalay, Ayça Erturan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündüveyoğlu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Kocaları tarafından aldatılan 4 güzel kadının tek başlarına hayata tutunma hikayelerini anlatacak olan Evli Ve Öfkeli dizisinde hepimizin tanıdığı ve sevdiği oyuncular yer almaktadır. Oldukça ilgi gören Evli ve Öfkeli dizisi ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik ve paylaştık. İşte yeni dizi Evli ve Öfkeli dizi oyuncu isimleri ve karakterleri.

Evli ve Öfkeli Dizi Oyuncuları Kimler
http://songuncell.blogspot.com
Evli ve Öfkeli Esra - Birce Akalay Kimdir>>
Evli ve Öfkeli Seray - Ebru Cündüveyoğlu
Evli ve Öfkeli Dilek - Ayça Erturan
Evli ve Öfkeli Mine - Yıldız Çağrı Atiksoy
Evli ve Öfkeli Sarp Akkaya
Evli ve Öfkeli Serkan Altunorak
Evli ve Öfkeli Gamze Topuz
Evli ve Öfkeli Kemal Pekser
Evli ve Öfkeli Elif Atakan http://songuncell.blogspot.com
Evli ve Öfkeli Burak Sevinç
Evli ve Öfkeli Yıldırım Fikret Urağ

Evli ve Öfkeli Dizi Konusu Nedir
Atv'nin yeni dizisi olan Evli ve Öfkeli isimli romantik komedi dizisinin genel konusu, Eşleri tarafından aldatılan, ancak hayatın devam ettiğini düşünerek devam etmeye çalışan, aldatılmaya karşı farklı tepkiler veren, yılmayan dört kadının hikayesidir Evli ve Öfkeli dizisinde bu dört kadın yeniden ayağa kalkıp, yeni bir hayat kurmak için birbirine destek olurlar. Evli ve Öfkeli dizisinde Birce Akalay Esra karakterini, Ebru Cündüeyoğlu Seray karakterini, Yıldız Çağrı Atiksoy Mine karakterini, Ayça Erturan ise Dilek karakterini canlandırmaktadır.

evli ve öfkeli dizi, evli ve öfkeli dizi oyuncuları, evli ve öfkeli dizisi oyuncu isimleri, evli ve ofkeli konusu, evli ve ofkeli, dizi oyunculari, atv evli ve ofkeli dizisi, evli ve öfkeli dizisi ne zaman başlayacak, evli ve ofkeli dizisi karakter isimleri, evli ve ofkeli oyuncu kadrosu, evli ve öfkeli esra, evli ve ofkeli mine kimdir,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top