sehrin-melekleri-firat-yigit-dikmen-kimdir
ŞEHRİN MELEKLERİ DİZİSİ FIRAT KİM

Fox Tv'nin yeni dizisi Şehrin Melekleri başlıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda tanınan isimler yer almaktasır. Ayrıca ilk olarak Survivor yarışması ile tanınan ve finale kadar yarışan Yiğit şimdi şehrin melekleri dizisinde rol almaktadır. Dizide efsane emniyet amiri Cemal topladığı ekip ile yeni bir kadro oluşturarak suç örgütlerinin üzerine gidecektir. Şehrin Melekleri dizi oyuncuları arasında Yiğit Dikmen, Cenk Ertan, Buse Varol, Nilay Cafer, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Arda Hacıoğlu gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Şehrin Melekleri dizisi genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekerken izleyici tarafından şimdiden en dikkat çeken kişi Fırat karakterini canlandıran Yiğit Dikmen isimli oyuncu olmaktadır. Daha öncede bir çok dizi oyuncusunu tanıttığımız sitemizde şimdi ise Şehrin Melekleri dizisindeki Fırat karakteri yani Yiğit Dikmen hakkında bilgiler vereceğiz. İşte merak edilen bilgiler.

ŞEHRİN MELEKLERİ OYUNCULARI>>

Şehrin Melekleri Dizisi Fırat Karakteri Kimdir

Yiğit Dikmen Kimdir
www.songuncell.blogspot.com
Şehrin Melekleri dizisinde Fırat karakterini canlandıran Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de “Crossfit” ile uğraşmaktadır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır. Haliç Üniversitesinde konservatuar öğrencisi olan kardeşi Yağızkan Dikmen, “Güzel Günler Göreceğiz” sinema filminde ve “Ağır Roman Yeni Dünya”ile “Cinayet” dizisinde oynamıştır. 2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Yiğit Dikmen de “gönüllüler” takımında yarıştı. Bu yarışma ile tanınan ve sevilen Yiğit Dikmen şimdi ise yeni başlayan Şehrin Melekleri dizisinde rol alarak izleyici karşısında olacaktır.

şehrin melekleri fırat kimdir, şehrin melekleri dizisi fırat kim, şehrin meleklerindeki fırat gerçek adı, şehrin melekleri oyuncuları, şehrin melekleri karakter isimleri, yiğit dikmen kimdir, yiğit dikmen biyografi, yiğit dikmen resimleri, yigit dikmen kac yasinda boyu kilosu kac, sehrin melekleri firat,

Yiğit Dikmen resimleri 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top