barcelona-sevilla-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
BARCELONA SEVİLLA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ, UEFA SÜPER KUPA 

Tüm dünyanın gözlerini çevirdiği Barcelona Sevilla maçı bu akşam oynanıyor. Merakla beklenen UEFA Süper Kupa maçı sahibini buluyor. Geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olan Sevilla arasında oynanacaktır. Bu dev karşılaşma 11 Ağustos 2015 Salı akşamı oynanacak ve herkesin gözü bu maçta olacaktır. Maç ile ilgili en çok merak edilen ise maç şifreli mi şifresiz mi olacak sorusudur. Maç şifresiz olarak TRT1 ekranlarında saat 21:45 te yayınlanacaktır. Barcelona Sevilla maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

BARCELONA 5 - 4 SEVİLLA
    Goller
3. Dakika Banega
7.Dakika Messi
16.Dakika Messi
44. Dakika Rafinha
52. Dakika Suarez
57. Dakika Reyes
72. Dakika Gameiro
81. Dakika Konoplyanka
115. Dakika Pedro

11 Ağustos 2015 Salı akşamı oynanacak olan Barcelona Sevilla Uefa Süper Kupa maçı Gürcistan'nın Başkenti Tiflis'te oynanacak ve maç TRT1 ile Tivibuspor kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. 1973'ten beri oynanan URFA Süper Kupa maçını bu güne kadar en çok kazanan takım Milan olmaktadır. Toplamda 5 kez birinci olan ve kupayı müzesine götüren Milan takımı olmuştur.

İkinci olarak ise Barcelona gelmektedir. Barcelona da bu zamana kadar toplamda 4 kez kupayı kazanmıştır. Sevilla ise UEFA süper kupasını 1 kere kazanmıştır. Bu akşam 5. kupayı kazanmak için sahaya çıkacak olan Barcelona bakalım hangi kadro ile sahaya çıkacak ve Arda Turan bakalım bu akşam süper kupa maçında oynayacak mı. UEFA Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelecek olan Barcelona ve Sevilla takımlarının ilk 11'leri belli olur olmaz sizlere buradan duyuracağız.

UEFA Süper Kupa En Çok Kazanan Takımlar
Milan 5,
Barcelona 4,
Liverpool 3 kez kazandı.

barcelona sevilla maçı kaç kaç, 11 ağustos 2015 barcelona sevilla maçı kaç kaç bitti, sevilla barcelona maç sonucu, uefa süper kupayı kim kazandı, uefa kupa maçı saat kaçta hangi kanalda, 11/08/2015 uefa süper kupa maçı, barcelona sevilla maci kac kac bitti mac sonucu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top