sehrin-melekleri-mirza-arda-hacioglu-kimdir
ŞEHRİN MELEKLERİ MİRZA KİMDİR

Ekranların yeni dizisi olan şehrin Melekleri adlı dizi Fox tv de başlıyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi izleyicinin karşısına çıkıyor. polisiye bir dizi olan Şehrin Melekleri dizi oyuncuları arasında Yiğit Dikmen, Cenk Ertan, Buse Varol, Nilay Cafer, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Arda Hacıoğlu gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.Oyuncuları tanıtmaya devam ettiğimiz sitemizde bu yazımızda Şehrin Melekleri dizisinde Mirza karakterini canlandıran Arda Hacıoğlu hakkında bilgileri paylaşacağız.

Arda Hacıoğlu dizide bilgisayardan çok iyi anlayan bir polis memurunu canlandırmaktadır. Bilgisayarı iyi bildiği içinde Cemal'in kuracağı ekipte yer alan kişiler arasındadır. Yakışıklığı ve oyunculuğu ile dikkat çeken Arda Hacıoğlu izleyicinin en çok merak ettiği isimlerin başında gelmektedir. Yazımızın devamında merak edilenleri bulabilirsiniz.

ŞEHRİN MELEKLERİ OYUNCULARI>>

Şehrin Melekleri Dizisi Mirza Karakteri Kimdir

Arda Hacıoğlu Kimdir
www.songuncell.blogspot.com
Şehrin Melekleri dizisinde Mirza karakterini canlandıran Arda Hacıoğlu 20 Ağustos 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans bölümünde öğrenim görmektedir. Spora olan ilgisiyle çevik bir vücuda sahip olan Arda Hacıoğlu 2 yıldan beri fitnes ile ilgilenmektedir.
2011 Best Model Of The World yarışmasında finale kadar yükselen oyuncu, ilk olarak Ali Ayşe'yi Seviyor dizisiyle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Ali Ayşe'yi Seviyor dizisinde Kerem karakterini canlandıran Arda Hacıoğlu iyi derecede İngilizce bilmektedir. 2012 yılında Best Model Of Turkey'de birinciliği kaptırmayan Arda Hocaoğlu 1.88 boyunda ve 85 kg ağırlığındadır. Saç ve göz rengi kahverengi ve ajansı Carmen Ajans olarak bilinmektedir.

şehrin melekleri mirza kimdir, şehrin melekleri dizisi mirza kim, şehrin meleklerindeki mirza gerçek adı, şehrin melekleri oyuncuları, şehrin melekleri karakter isimleri, arda hacıoğlu kimdir, arda hacıoğlu biyografi, arda hacıoğlu resimleri, arda hacıoğlu kac yasinda boyu kilosu kac, sehrin melekleri mirza,

Arda Hacıoğlu Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top