galatasaray-inter-maci-kac-kac-bitti
GALATASARAY İNTER MAÇI KAÇ KAÇ

Başarılı bir hazırlık dönemi geçiren Galatasaray hazırlık maçları kapsamındaki son maçına çıkıyor. Galatasaray 2 Ağustos Pazar yani bu akşam İtalya'nın İnter takımını konuk ediyor ve özel maç için karşı karşıya geliyor. Hazırlık maçlarında oldukça başarılı olan Galatasaray bu maçı da alarak başarısını sürdürmek istiyor.

2 Ağustos 2015 Pazar akşamı karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve İnter maçında tüm taraftarların merak ettikleri ise Galatasaray'ın yeni transferi olan Lukas Podolski'nin İnter maçında oynayıp olmayacağı olmaktadır. Yaptığı transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray bakalım bu akşam hangi kadro ile sahaya çıkacak. Maçın tüm ayrıntıları burada olacaktır.

GALATASARAY 1 - 0 İNTER 
Goller
54. Dakika Sneijder

GALATASARAY-İNTER MAÇI İLK 11:
Galatasaray İlk 11: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak.
İnter İlk 11: Handanovic, Santon, Miranda, Murillo, Jesus, Guarin, Kovacic, Kondogbia, Hernanes, Palacio, Icardi.

Hazırlık maçlarında son maçına çıkacak olan Galatasaray Avusturya'nın Velden kentinde hazırlıklarını sürdürdüğü kampını tamamlayarak İstanbul'a dönüş yaptılar. Sarı kırmızılı ekip ikinci kamp döneminin son maçında İtalyan ekip olan İnter takımı ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Galatasaray daha önce Ried ve Celta Vigo ile hazırlık maçı yapmış 3-2 ve 2-0 olarak kazanmıştı. Galatasaray daha sonra Nice takımı ile karşılaştı ve 4-0 yenilmişti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bakalım bu maçta kimlere görev verecek. 2 Ağustos Galatasaray İnter maçı saat 20:00 da D-smarttan naklen yayınlanacak. Galatasaray İnter maçı kaç kaç bitti maç sonucu ve golleri gibi ayrıntılar yazımızda olacaktır...

Sarı Kırmızılı takım bu akşam İtalya temsilcisi olan İnter maçı için top koşturacak bakalım Galatasaray bu maçı alabilecek mi. Galatasaray ve İnter takımlarının ilk 11'leri maç başladığında belli olacak ve bizde sizlere buradan maçın ayrıntıları ve takım kadroları gibi detayları paylaşacağız.

Sizce Bu Maçı Kim Alır Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz... 

2 ağustos galatasaray inter maci, galatasaray inter maçı kaç kaç 2 ağustos, galatasaray inter maçı ayrıntıları, 2 ağustos galatasaray inter maç sonucu, kaç kaç bitti, inter galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta, galatasaray inter hazırlık maçı kaç kaç bitti, galatasaray ınter maci kac kac bitti canliskor,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top