GALATASARAY İNTER MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

2015-2016 Süper lig sezonu için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a geldi. Toplamda 6 hazırlık maçı yapmakta olan Galatasaray son hazırlık maçı i.in sahaya bir kez daha çıkacak ve yine galibiyet arayacak. Galatasaray'ın son hazırlık maçı rakibi ise dünyaca ünlü İtalyan takımların İnter takımı olmaktadır. Galatasaray İnter ile özel maça çıkarak hazırlık maçlarını tamamlamış olacaktır. Oldukça önemli ve heyecanlı maç olacak olan Galatasaray İnter maçı ile ilgili ayrıntıları sizler için derledik.

Yaptığı transferler ile oldukça dikkat çeken ve başarılı bir kadro oluşturan Galatasaray bakalım İnter maçında hangi kadro ile sahaya çıkacak ve nasıl bir sonuç elde edecek. Tüm taraftarların ve futbolseverlerin merak edip araştırdıkları bilgiler arasında Galatasaray İnter maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda gibi bilgiler merak edilmektedir. Galatasaray İnter'i 2 Ağustos Pazar günü konuk edecektir. Bu akşam oynanacak olan Galatasaray İnter maçı ile ilgili tüm ayrıntılar sitemizde olacaktır.

MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR>>

Galatasaray İnter Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda

Tarih: 2 Ağustos Pazar
Stat: Türk Telekom Arena
Saat: 20:00
Kanal: D-Smart

GALATASARAY İNTER MAÇI KAÇ KAÇ>> 

Toplamda 6 hazırlık maçı yapan Galatasaray, oynadığı 5 maçta Vysocina Jihlava'yı 2-1, Josko Ried'i 3-2, Celta Vigo'yu 2-1 yenmişti, Bu 3 maçta galibiyet kazanan sarı kırmızılı ekip, Nice takımına ise 4-0 mağlup olmuştu. Galatasaray'ın Udinese ile yaptığı maç ise taraftarların sebep olduğu tribün olayları gerekçesiyle tamamlanamamıştı. Şimdi ise Galatasaray İnter maçı için sahaya çıkıyor.

İNTER'İN KADROSU BELLİ OLDU 
Bu akşam oynanacak olan Galatasaray İnter maçı için İstanbul'a gelen İnter takımı oyuncuları ise şöyledir. Teknik direktör Roberto Mancini'nin belirlediği 20 kişilik Galatasaray maçı kadrosu şöyle: Samir Handanovic, Juan Pablo Carrizo, Tommaso Berni, Juan Jesus, Martin Montoya, Davide Santon, Andrea Ranocchia, Jeison Murillo, Joao Miranda, Federico Dimarco, Geoffrey Kondogbia, Mateo Kovacic, Fredy Guarin, Assane Demoya Gnoukouri, Marcelo Brozovic, Anderson Hernanes, Rodrigo Palacio, Mauro Emanuel Icardi, Samuele Longo, Stevan Jovetic.
Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray - Inter hazırlık maçı yarın saat 20.00'da D-Smart 77. Kanal'da naklen yayınlanacak.

2 Ağustos Pazar akşamı Türk Telekom Arena da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray İnter maçının bilet fiyatları ise şu şekildedir. İşte Galatasaray İnter maçı bilet fiyatları...

Kategori 1 ve 2: 250 TL
Kategori 3: 175 TL
Kategori 4: 125 TL
Kategori 5: 90 TL
Kategori 6: 80 TL
Kategori 7: 70 TL
Kategori 8: 50 TL

galatasaray inter maçı, galatasaray inter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda, galatasaray inter maçı kaç kaç, inter galatasaray maçı, 2 ağustos galatasaray inter maçı bilgileri, galatasaray inter maçı bilet fiyatları ne kadar, galatasaray inter maçı oranları, galatasaray inter maçını canlı veren kanallar, galatasaray inter maçı uydudan şifresiz veren kanallar hangileri,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top