vildan-atasever-kimdir
YAZ'IN ÖYKÜSÜ UMUT KİMDİR
songuncell.blogspot.com'a aittir
Kanal D de yepyeni bir dizi daha izleyici karşısında oldu ve oldukça başarılı bir giriş yaparak izlenmeye başladı. Kanal D yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü dizisi farklı konusu ve başarılı oyuncu karosu ile oldukça büyük beğeni toplamıştır. 

Başrollerinde hepimizin tanıdığı ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Vildan Atasever yer almakta ve dizide bir anne karakteri ile izleyici karşısında olmaktadır. Umut karakterini canlandıran Vildan Atasever'in yanı sıra kızı rolünde ise Ece Çeşmioğlu yer almaktadır. Dizi oyuncuları arasında daha başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Yazın Öyküsü dizisinde en çok beğenilen ve aranan isimleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Yazın Öyküsü dizi oyuncuları arasında beğenilen ve aranan isimlerin başında Umut karakterini canlandıran Vildan Atasever yer almaktadır. Dizide başkarakter olan ve yıllar sonra kızını bulan Umut hakkındaki merak edilenleri dizler için derledik ve Vildan Atasever biyografi bilgileri ile resimlerini sizler için yazımızda paylaşıyoruz. İşte Vildan Atasever biyografisi..

YAZ'IN ÖYKÜSÜ OYUNCULARI>>

Yazın Öyküsü Dizisi Umut Kimdir

Vildan Atasever Kimdir
songuncell.blogspot.com'a aittir
Yaz'ın Öyküsü dizisinde Umut karakterini canlandıran Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981 yılında Bursa'da doğmuştur. Babası narkotikte komiser, annesi ise ev hanımıdır. Vildan Atasever 15 yaşında amatör olarak tiyatro oyunculuğuna başladı. Lise'den sonra Açıköğretim fakültesine gittiği yıllarda radyoda DJ'lik ve Best Tv'de VJ'lik yaptı.

Tanınması dönemin ünlü internet sitesi chivi.com'da web kızı olmasıyla başladı. Tiyatrocu Çetin Etili ile tanışmasıyla tiyatroya adım attı. İlk olarak 2001 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alarak oyunculuğa başlayan Vildan Atasever Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Nazlı Bekiroğlu karakteri ile televizyon dünyasından tanındı. Daha sonra ise asıl çıkış yapması Kadın İsterse adlı dizide Hülya Avşar'ın kızı "Buket" rolüyle oldu. Kadın İsterse adlı diziyle üne kavuşan Vildan Atasever Altın Portakal Ödülü sahibi oldu. Bu güne kadar iki evlilik geçiren güzel oyuncuşuanda bekardır.

Evlilikleri: 
1. Evliliği: 2001 de Gazeteci Taylan Kılınç ile evlendi, 16 Şubat 2007 de boşandılar.
2. Evliliği: 10 Nisan 2010 da oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evlendi. 21 Ocak 2015 tarihinde boşandılar. 

Ödüller: 
2005 - 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu
2006 - 18. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu

Filmleri ve Dizileri
2014 - Gece (Gülcan) (Sinema Filmi)
2014 - Benimle Var Mısın? (Sinema Filmi) 
2013 - Sürgün İnek (Gülay Öğretmen) (Sinema Filmi)
2013 - Osmanlı Tokadı (TV Dizisi)
2013 - Meryem (Gelin) (Sinema Filmi)
2011 - Başrolde Aşk (Öykü) (TV Dizisi)
2010 - Samanyolu (Zülal) (TV Dizisi)
2008 - Osmanlı Cumhuriyeti (Asude) (Sinema Filmi) 
2008 - Gece Sesleri (Aslı Diner) (TV Dizisi)
2007 - Yaralı Yürek (Beyaz) (TV Dizisi)
2007 - Plajda Kız Tavlama Kılavuzu (Sinema Filmi) 
2007 - Bıçak Sırtı (Güneş Sinan) (TV Dizisi)
2006 - Kader (Uğur) (Sinema Filmi)
2004 - Kadın İsterse (Buket) (TV Dizisi)
2004 - Azize (TV Dizisi)
2004 - 2 Genç Kız (Handan) (Sinema Filmi)
2004 - Kurtlar Vadisi (Nazlı Bekiroğlu) (TV Dizisi)
2001 - Güz Gülleri (Yonca) (TV Dizisi)

yazın öyküsü umut kimdir, yazın öyküsü dizisindeki umut, yaz'ın öyküsü dizisi, yaz'ın öyküsü dizi oyuncuları kimler, yazin oykusu dizisi umut kim, yazin oykusu oyunculari, yazın öyküsü karakter isimleri, yazın öyküsündeki umut gerçek adı, umut kimdir yazın öyküsü dizisi, vildan atasever, vildan atasever kimdir, vildan atasever biyografi, vildan atasever resimleri, vildan atasever boyu kilosu kaç, vildan atasever resimleri

Vildan Atasever Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top