yazin-oykusu-yaz-kimdir
YAZ'IN ÖYKÜSÜ YAZ KİMDİR
songuncell.blogspot.com'a aittir
Kanal D de yepyeni bir dizi daha izleyici karşısında oldu ve oldukça başarılı bir giriş yaparak izlenmeye başladı. Kanal D yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü dizisi farklı konusu ve başarılı oyuncu karosu ile oldukça büyük beğeni toplamıştır. 

Başrollerinde hepimizin tanıdığı ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Vildan Atasever yer almakta ve dizide bir anne karakteri ile izleyici karşısında olmaktadır. Umut karakterini canlandıran Vildan Atasever'in yanı sıra kızı rolünde ise Ece Çeşmioğlu yer almaktadır. Dizi oyuncuları arasında daha başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Yazın Öyküsü dizisinde en çok beğenilen ve aranan isimleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Yazın Öyküsü dizi oyuncuları arasında beğenilen ve aranan isimlerin başında Yaz karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu yer almaktadır. Dizide başkarakter olan ve yıllar sonra annesini bulan Yaz hakkındaki merak edilenleri dizler için derledik ve Ece Çeşmioğlu biyografi bilgileri ile resimlerini sizler için yazımızda paylaşıyoruz. İşte Ece Çeşmioğlu biyografisi..

YAZ'IN ÖYKÜSÜ OYUNCULARI>>

Yazın Öyküsü Dizisi Yaz Kimdir

Ece Çeşmioğlu Kimdir
songuncell.blogspot.com'a aittir
Yaz'ın Öyküsü dizisinde Yaz karakterini canlandıran Ece Çeşmioğlu 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Güzelliği ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Ünivesitesi’nde Tiyatro eğitimi aldı. İlk olarak oyunculukla küçük yaşta reklamlarda rol alarak başlayan Ece daha sonra bir çok dizide rol almıştır.
Dizi hayatına ilk 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı dizi ile adım atan Ece Çeşmioğlu, adını ise İki Aile adlı dizide canlandırdığı Ceren Karaman rolü ile duyurdu. Nehir, Gümüş gibi dizilerde de rol aldı. Ece Çeşmioğlu 2008 yılında yayınlanan Eyvah Halam adlı dizide de boy gösterdi.

2009 yılında vizyona giren “Ev” adlı filmde rol aldı ve burada canlandırdığı başarılı performansla adından çokça söz ettirdi. 2011 yılında yayınlanan Firar adlı dizide başrolde oynadı ve büyük bir çıkış yaptı. Ardından Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide 2012-2013 yılları arasında Ayça rolü ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncu şimdilerde Yaz’ın Öyküsü adlı dizide başrolde yer almaktadır.

Rol Aldığı Dizi ve Filmler: 
2002 – Çocuklar Duymasın
2004 – Çocuğun Var Derdin Var
2005 – Nehir
2005 – Gümüş (Hilal)
2006 – İki Aile (Ceren Karaman)
2008 – Eyvah Halam (Asya)
2009 – Ev – Sinema Filmi
2011 – Firar (Bahar)
2012 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Ayça)

Oynadığı Reklamlar: 
-Panda
-MP 1 Ayakkabı
-Coca Cola
-Çilek Mobilya
songuncell.blogspot.com'a aittir
yazın öyküsü yaz kimdir, yazın öyküsü dizisindeki yaz, yaz'ın öyküsü dizisi, yaz'ın öyküsü dizi oyuncuları kimler, yazin oykusu dizisi yaz kim, yazin oykusu oyunculari, yazın öyküsü karakter isimleri, yazın öyküsündeki yaz gerçek adı, yaz kimdir yazın öyküsü dizisi, ece çeşmioğlu, ece çeşmioğlu kimdir, ece çeşmioğlu biyografi, ece çeşmioğlu resimleri, ece çeşmioğlu boyu kilosu kaç, ece cesmioglu ece cesmioglu resimleri

Ece Çeşmioğlu Resimleri
    

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top