yazin-oykusu-bugra-kimdir
YAZ'IN ÖYKÜSÜ BUĞRA KİMDİR
songuncell.blogspot.com'a aittir
İlk bölümü ile ekranlara gelen Kanal D nin en iddialı dizilerinden olan Yaz'ın Öyküsü dizisi yayınlanır yayınlanmaz izleyicinin beğenisi kazanmış durumdadır. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Yaz'ın Öyküsü dizisi ile ilgili bilgileri sizler için paylaşmaya devam ediyoruz.

Başrollerinde hepimizin tanıdığı ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Vildan Atasever yer almakta ve dizide bir anne karakteri ile izleyici karşısında olmaktadır. Umut karakterini canlandıran Vildan Atasever'in yanı sıra kızı rolünde ise Ece Çeşmioğlu yer almaktadır. Dizi oyuncuları arasında daha başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Yazın Öyküsü dizisinde en çok beğenilen ve aranan isimleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz.

Yazın Öyküsü dizi oyuncuları arasında beğenilen ve aranan isimlerin başında Buğra karakterini canlandıran Tolga Ortancıl yer almaktadır. Dizide sevilen karakter olan Buğra hakkındaki merak edilenleri sizler için derledik ve Tolga Ortancıl biyografi bilgileri ile resimlerini sizler için yazımızda paylaşıyoruz. İşte Tolga Ortancıl biyografisi..

YAZ'IN ÖYKÜSÜ OYUNCULARI>>

Yazın Öyküsü Dizisi Buğra Kimdir

Tolga Ortancıl Kimdir
songuncell.blogspot.com'a aittir
Yaz'ın Öyküsü dizisinde Buğra karakterini canlandıran Tolga Ortancıl, 21 Haziran 1992 yılında İzmir'in Konak ilçesinde doğmuş başarılı bir oyuncudur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Üniversiteyi, İstanbul Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyonculuk bölümünde bitirmiştir. 

Daha sonra Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosunda Tiyatro Eğitimi ve Akademi 35 Buçuk'ta Dans, Diksiyon, Kamera Oyunculuğu, Oyunculuk, Seslendirme, Şan eğitimleri almıştır. Dizi oyunculuğunun yanı sıra, Atasay reklam filminde de oynamıştır. Tolga Ortancıl'ın boyu 1 metre 75 santim (1.75 cm), kilosu 68 kg ve yaşı 23 dir. 

Tolga Ortancıl'ın rol aldığı dizi filmler
- (2015) Yaz'ın Öyküsü - Buğra
- (2014) Güzel Köylü - Celal 
- (2013) İzzet Kaptan ve Oğlu - Mehmet 
- (2012) Kuzey Güney - Sefer 
- (2011) Elde Var Hayat Sınav - Kaan

yazın öyküsü bugra kimdir, yazın öyküsü dizisindeki buğra, yaz'ın öyküsü dizisi, yaz'ın öyküsü dizi oyuncuları kimler, yazin oykusu dizisi buğra kim, yazin oykusu oyunculari, yazın öyküsü karakter isimleri, yazın öyküsündeki buğra gerçek adı, buğra kimdir yazın öyküsü dizisi, tolga ortancıl, tolga ortancıl kimdir, tolga ortancıl biyografi, tolga ortancil resimleri, tolga ortancıl boyu kilosu kaç, tolga ortancıl resimleri

Tolga Ortancıl Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top