ADI MUTLULUK DİZİSİ

Başarılı dizileri ile büyük ilgi gören Fox Tv yepyeni dizileri ile başarısını sürdürmektedir. Fox Tv nin yeni dizisi Adı Mutluluk isimli dizisi de şimdiden oldukça ilgi görmeye ve merakla beklenmeye başlandı. 

Adı Mutluluk dizi oyuncuları ile konusu hakkındaki bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Başrollerinde son olarak Ulan İstanbul dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştığı Adı Mutluluk dizisinde başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

Adı Mutluluk dizisinde Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Kumsal ve Batu isimli iki gencin hayatları ile ilgili yaşananların anlatıldığı Adı mutluluk dizisinde Kumsal'ın hayatında aldığı ani karar ile değişen hayatı anlatılacaktır. Fox Tv Adı Mutluluk dizisi ile ilgili dizinin oyuncuları kimler, konusu nedir gibi merak edilen soruları sizler cevaplandırdık.

Adı Mutluluk Dizi Oyuncuları Kimler 

Adı Mutluluk Dizisi Batu - Kaan Yıldırım Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Kumsal - Ezgi Eyüboğlu Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Gonca Gül - Zeynep Bastık
Adı Mutluluk Dizisi Sera - Aslı Bekiroğlu Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Eren - Ceyhun Mengiroğlu Kimdir>>>
Adı Mutluluk Dizisi Tatlı - Orçun İynemli Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Dolunay - Dilara Aksüyek Kimdir>>
Adı Mutluluk Dizisi Kaan Çakır


Adı Mutluluk Dizi Konusu Nedir
Adı Mutluluk dizisi genel konusu, Kumsal'ın üniversite sınavları sonrasında İstanbul da bir üniversite kazanması ile babasından gizli olarak tercih yapması ve Batu ile tanışması sonucunda gelişen olayları anlatacaktır. 
Kumsal, yeni tanıştığı Batu sayesinde ilk kez cesur bir karar alır. Yıllar önce annesinin yaptığı gibi 'mutluluğu' aramak için evi terk eder. Kendini bir anda İstanbul'daki yurt odasında bulan Kumsal, burada ilk kez kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenecek, yalnızlığı da, hayal kırıklığını da, dostluğu da burada tadacaktır.

adı mutluluk dizi oyuncu isimleri, adı mutluluk dizi konusu nedir, adı mutluluk dizi karakter isimleri, adı mutluluk dizisinde kimler oynuyor, adı mutluluk genel konusu, adı mutluluk dizi ne zaman başlıyor, adı mutluluk dizi hangi günler, adı mutluluk dizi kumsal, adı mutluluk dizisi batu, adi mutluluk dizi fox tv, fox tv yeni dizisi adı mutluluk

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top