2 HAZİRAN ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ

Geçen hafta Ütopya ya yeni gelen yarışmacılar için yapılan sms oylaması sonucunda Burcu elenmişti. Şimdi ise ütopya da hem izleyenleri hemde yarışmacıları eleme heyecanı sarmış durumdadır. Bilindiği gibi Ütopya da Salı günleri eleme günü olmaktadır. Bu hafta yani 2 Haziranda Ütopyadan kim elendi işte detaylar.

1 Haziran Salı akşamı ekrana gelen ütopya yeni bölümde Ütopya oylaması yapıldı. Ütopya da bu hafta kimin eleneceğini belirlemek için yarışmacılar oylama yaptılar ve oylama sonucunda çıkan isimler SMS oylamasına kaldılar.

Ütopya da bu hafta sms oylaması yani halk oylaması yapılacak ve elenen kişi sms oylama sonuçlarına göre elenmiş olacaktır. Ütopya nın bu haftaki yeni eleme gecesi 2 Haziran Salı akşamı gerçekleştirilecek. Sizlere Ütopya da bu hafta eleme gecesinde yaşananları ve kimin elendiği gibi merak edilenleri buradan duyuracağız. 

ÜTOPYA 2 HAZİRAN KİM ELENDİ?
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
2 HAZİRAN SALI
ÜTOPYADA BAHADIR ELENDİ

ÜTOPYA 2 HAZİRAN OYLAMA 
SEMİH, "HARUN 1 OY, BAHADIR'A 2 OY" 
KAAN, "BAHADIR'A 3 OY" 
BUKET, "ALTAR'A 3 OY" 
RAŞİT, "ALTAR'A 3 OY" 
ALTAR, "HARUN 1 OY, BAHADIR'A 2 OY" 
BAHADIR, "MURAT'A 3 OY" 
HARUN, "MURAT'A 3 OY" 
SELİN, "MURAT'A 1 OY, ALTAR'A 2 OY"
MURAT, "BAHADIR'A 3 OY" 
TUNCAY, "ALTAR'A 3 OY"

ÜTOPYA 2 HAZİRAN OYLAMA SONUÇLARI 
ALTAR 11 OY
BAHADIR 10 OY
MURAT 7 OY

2 haziran salı akşamı yapılan oylamada yarışmacılar oy kullandılar ve elemeye Altar, Bahadır ve Murat kaldı. Peki bu 3 yarışmacıdan kim elenecek bu hafta ütopyadan kimin eleneceği ve Altar mı, Murat mı, Bahadır mı elenecek 2 Haziran Salı yani bu akşam belli olacak
    ütopya eleme gecesi, bu hafta ütopyada kim elendi, 2 haziran ütopya eleme gecesi, 2 haziranda ütopyadan kim elendi, 2 haziran ütopya sms oylaması, 2 haziran ütopya sms sonuçları, üytopyada bu hafta kim elendi, ütopyadan elenen kim, utopya da kim elendi sms sonuclari, 2 haziran ütopya oylama sonuçları, utopya sms sonuclari 2 haziran2 haziran utopya elenen kim oldu, 2 haziran ütopya da elemeye kimler kaldı, 2 haziran altar mı elendi, ütopyada murat mı elendi, 2 haziran ütopyada kim elendi 

    0 yorum Blogger 0 Facebook

    Yorum Gönder

    Teşekkürler yaptığınız yorum için.

     
    Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
    Top